Διακοσμήστε το τζάκι σας με Χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Έχετε τζάκι στο σπίτι σας; Σκέφτεστε να το διακοσμήσετε με Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα; Αν διαθέτετε τζάκι τότε οι ιδέες που σας δίνω, θα σας βοηθήσουν να κάνετε την διακόσμηση πιο χαλαρά και χαρούμενα. Το τζάκι αποτελεί ένα σημείο ζεστασιάς και θαλπωρής ,ιδιαίτερα τον χειμώνα και περισσότερα τα Χριστούγεννα. Ανάψτε το τζάκι σας και απολαύστε μοναδικές στιγμές με την οικογένεια και του φίλους σας.

Ένας εύκολος τρόπος ,είναι να διακοσμήσετε το τζάκι σας, με κουκουνάρια τα οποία ταιριάζουν στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων. Τοποθετήστε την γωνιά μερικά κουκουνάρια και κηροπήγια σε διαφορετικά μεγέθη.

Μια ακόμη πολύ σικ ιδέα είναι να τοποθετήσετε πράσινα κηροπήγια, λευκά περιστεράκια ,μεγάλες γυάλες με χριστουγεννιάτικα κεριά, πάνω στο τζάκι σας.

Επιλέγοντάς κηροπήγια για τα Χριστούγεννα, κρατάτε ζωντανή τη ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ο καθρέπτης στο ασημένιο χρώμα θα λάμψει περισσότερο αν ανάψετε τα κηροπήγια.

Κάλτσες του Αη Βασίλη,σε ασπρόμαυρο χρώμα,δεντράκια μπάλες και άλλα στολίδια, μπορείτε να τα τοποθετήσετε περιμετρικά στο τζάκι ,δίνοντας μια ζεστή γωνιά που σίγουρα θα σας αρέσει.

Γιρλάντες, κεράκια, κηροπήγια για ρεσό και ένας μαυροπίνακας πάνω απο το τζάκι θα δώσει ένα πιο μοντέρνο ύφος διακόσμησης.

Γιρλάντες από έλατα, καμπανάκια, Χριστουγεννιάτικες κάλτσες, θα δώσουν άμεσα στο χώρο σας μια Χριστουγεννιάτικη πινελιά.

Το τζάκι είναι ένας καμβάς,που προσφέρεται για να δημιουργήσουμε πάνω του μοναδικές διακοσμήσεις. Μην ξεχάστε να βάλετε κάλτσες από βελούδο στο πράσινο και κόκκινο χρώμα. Τα παιδιά θα περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι περιέχουν μέσα.

Τοποθετώντας φωτάκια στο τζάκι σας, “φωτίζετε” το κεντρικότερο σημείο του καθιστικού σας και γεμίζετε το χώρο με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Φτιάξτε,ένα όμορφο στεφάνι από δαφνόφυλλα και κρεμάστε το στο τζάκι.

Ο στολισμός στο τζάκι με γιρλάντες με χρώμα ή γήινα από κλαδιά ευκαλύπτου ή ότι άλλο έχετε. Μπορείτε να την στολίσετε με διακριτικές μπαλίτσες και χριστουγεννιάτικα στολίδια της επιλογής σας, ώστε να ενισχύσετε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Close Menu