Σκανδιναβικό στυλ στη διακόσμηση των Χριστουγέννων!

Οι καθαρές γραμμές και φόρμες, η χρήση του άπλετου φωτός, καθώς και η αντανάκλαση του, δημιουργούν μια ελκυστική και μινιμαλιστική διακόσμηση στο χώρο σας. Δείτε τα Χριστούγεννα με άλλη οπτική. Μπορεί το μαύρο-άσπρο, να είναι ψυχρά χρώματα, παρ’όλα αυτά έχει μπει στη ζωή μας και πολλοί είναι αυτοί που το έχουν υιοθετήσει στα σπίτια τους.

Τα χρώματα που προτιμούνται μετά το λευκό-μαύρο είναι το γκρί, καφέ και παστέλ αποχρώσεις στα γήινα χρώματα. Ψάξτε στις παρακάτω εικόνες και δώστε έμπνευση στον εαυτό σας για τις δικές σας πανέμορφες Σκανδιναβικές Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης.

Διακοσμήστε το δέντρο σας, με στολίδια στο μαύρο και λευκό χρώμα.  Λευκά τα αστέρια, κεριά λεπτομέρειες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την όμορφη αυτή ατμόσφαιρα.

Τα μοντέρνα σχέδια που έρχονται από το βορρά, μας δίνουν την  δυνατότητα να εντάξουμε αυτό το εκλεπτυσμένο στυλ διακόσμησης στο σπίτι μας.

Η σκανδιναβική διακόσμηση γενικότερα δεν έχει την πολυτέλεια αλλά μια ευγενική λιτή και εξελιγμένη φινέτσα.

Αξεσουάρ από ξύλο και μέταλλο είναι τα ιδανικά διακοσμητικά στοιχεία, που με τον κατάλληλο φωτισμό, αποπνέουν μια ηρεμία και δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα υλικά στο χώρο.

Προσκαλέστε το τοπίο του χειμώνα στο σπίτι σας!

This Post Has 2 Comments

  1. Καλημέρα σου και καλό γλυκό μήνα εορταστικό και χαρούμενο.
    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Σκανδιναβικό στυλ Μαρία. Αν και προτιμώ τα χρώματα τα Χριστούγεννα εν τούτοις μ’αρέσουν αυτά τα εκλεπτυσμένα ασπρόμαυρα και λιτά διακοσμητικά
    Σ’ευχαριστούμε!
    Να σαι καλά

  2. Μπήκαμε στην εορταστική περίοδο του Δεκεμβρίου Άννα μου.Καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε.Κάθε χώρα πιστεύω έχει το δικό της στυλ διακόσμησης των Χριστουγέννων.Η Σκανδιναβία έχει ένα όμορφο και εκλεπτυσμένο στυλ που θα μπορούσε να υιοθετηθεί από κάποιους που τους αρέσει το minimal και οι πιο ψυχροί χρωματισμοί.Ποικιλία να υπάρχει Άννα μου.Σ’ευχαριστώ πολύ και καλό σ/κο!

Comments are closed.

Close Menu