Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις στο σπίτι!

Πώς θα διακοσμήσετε το σπίτι μας για τα Χριστούγεννα; Έχετε σκεφτεί και αποφασίσει το στιλ διακόσμησης; Σας προτείνω μερικές ιδέες απο τον δικό μου χώρο. Στολίστε και δημιουργείστε τις πιο υπέροχες, γιορτινές και στιλάτες ιδέες διακόσμησης, για κάθε γωνιά του σπιτιού σας

Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν με το υπόλοιπο σπίτι για να υπάρχει μια αρμονία στις συνθέσεις που θα κάνετε.Γεμίστε το σπίτι σας κεριά και μικρά λαμπάκια που θα τ΄ανάβετε τις γιορτινές μέρες και θα δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα. 

Ιδέες για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σας!

Γλαστράκια, μικρά δεντράκια,φωτάκια και κεριά ,φέτες από ξύλο ελιάς και κεράκια είναι τοποθετημένα στο έπιπλο του καθιστικού.

Το μεσαίο γυάλινο βάζο το έκανα ντεκουπάζ και μπορώ να πω ότι έχει επιτυχία,συνδυασμένο με το όλο σκηνικό.Επίσης ένα μεγάλο ξύλο ελιάς,κόπηκε σε λεπτή φέτα και έτσι πέρασα την  χαρτοπετσέτα ,με την επεξεργασίας του ντεκουπάζ στο ίδιο μοτίβο με το βάζο και έκανα δύο φυσικές συνθέσεις.Το κηροπήγιο είναι από κορμό δέντρου με το λευκό κεράκι του.

Εδώ έχουμε ένα vintage,δίσκο στο ασημί χρώμα. Πρόσθεσα ένα κερί κουκουνάρι,και γυάλινα διακοσμητικά στοιχεία.Είναι μια σύνθεση εορταστική για το τραπέζι του καθιστικού.

Προσθέστε άνεση και λάμψη στο σπίτι σας και ανάλογα με το στιλ που προτιμάτε κάνετε τις δικές σας συνθέσεις.Ζήστε  και εφαρμόστε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!

This Post Has 2 Comments

  1. Καλορίζικο το νέο domain. Τώρα είσαι αυτόνομη και ανεξάρτητη, σωστά;
    Ωραίες ιδέες και πολύ καλόγουστες. Σικάτες.
    Σ’ευχαριστούμε Μαρία μου

  2. Άννα μου,είσαι η πρώτη που κάνεις επίσημα το σχόλιο σου.Σ’ευχαριστούμε για το «ποδαρικό»και για τα όμορφα λόγια σου!

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu