Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα με Κουκουνάρια! (video)

Μια ακόμα Χριστουγεννιάτικη κατασκευή με θέμα τα κουκουνάρια. Τα κουκουνάρια είναι μέσα στο εορταστικό πλαίσιο των Χριστουγέννων. Είναι το υλικό που μπορείτε να κάνετε πολλές εορταστικές κατασκευές και συνθέσεις. 

Σήμερα άνοιξα τις κούτες με τα στολίδια και  βρέθηκαν πολλά κουκουνάρια .Έτσι αποφάσισα να φτιάξω μια γιρλάντα,με σπάγγο και φωτάκια.Τα υλικά είναι οικονομικά και σίγουρα είναι μια πολύ εύκολη κατασκευή.

Τι θα χρειαστείτε:

  1. Κουκουνάρια
  2. Σπάγγος
  3. Κρικάκια μικρά βιδωτά
  4. Φωτάκια (προαιρετικό)
  5. Σπρέυ (χρυσό, ασημί ή ότι άλλο χρώμα θέλετε)
Στις παρακάτω εικόνες που ακολουθούν, θα δείτε με τι τρόπο έφτιαξα την εορταστική γιρλάντα και πόσο ωραία είναι με τα λαμπάκια!
   

Εδώ βλέπετε πως βιδώνονται τα κρικάκια στα κουκουνάρια, πιέζοντας ελαφρά το πίσω μέρος τους.

Στη συνέχεια περνώ τον σπάγγο μέσα απο τα κρικάκια και κάνω ένα μικρό κόμπο για να τα στερεώσω.Τέλος περνάω τα φωτάκια και η γιρλάντα είναι έτοιμη. Με αυτό τον απλό και σύντομο τρόπο έφτιαξα μια  κατασκευή που σίγουρα θα βρω το χώρο για να την διακοσμήσω.

Ακόμα μια δημιουργία με πήλινα γλαστράκια και φύλλα χρυσού. Τρία γλαστράκια μεταμορφώνονται και γίνονται λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία.Για να τους δώσω περισσότερη λάμψη τα έβαψα αρχικά στο λευκό χρώμα με ακρυλικό. Αφού στέγνωσαν τα πέρασα με τα φύλλα χρυσού. Εδώ τα βλέπετε με την γιρλάντα και τα φωτάκια πόσο ωραία δείχνουν.,

Οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση του σπιτιού και να δώσουν την μαγική λάμψη των Χριστουγέννων.

Close Menu