You are currently viewing Συναρπαστικές ιδέες με μινιατούρες δεντράκια!

Ένας μικρόκοσμος με δεντράκια στο σπίτι σας.Διάφανα ή με χρώματα, μικρά μεσαία και μεγάλα,διακοσμούν οποιοδήποτε σημείο στο χώρο σας.Είναι ιδανικά για ένα εντυπωσιακό στρώσιμο, στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Επίσης τα κουκουνάρια είναι της εποχής και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Θα δώσει μια πολύ όμορφη πινελιά στο τραπέζι.

Δίνουν την λάμψη των Χριστουγέννων και ομορφαίνουν το τραπέζι.  Συνδυάστε χρώματα σε μεταλλικούς τόνους στα επιτραπέζια σκεύη, και βάζα.


Υπέροχες μοναδικές ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπέζι του σαλονιού σας. Είναι τόσο εύκολες και πρακτικές,αρκεί να έχετε τα κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία για να το κάνετε.Δύο δεντράκια μεταλλικά στο άσπρο και ασημί,δημιουργούν μια Χριστουγεννιάτικη σύνθεση στο τραπεζάκι.

Στη  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βάλτε κλαδιά πεύκου. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε γύρω από γυάλινα ή μεταλλικά δεντράκια, στη μέση του τραπεζιού.


Τα κεριά, τα ρεσώ, δίνουν τον απαραίτητο ήσυχο τόνο χωρίς να απαιτούν μεγάλη προσοχή.

Διάφανα μεγάλα μπολ,στολισμένα με λαμπερά φωτάκια και κλαδιά πεύκου. Οι αντιθέσεις των χρωμάτων και μοτίβων, θα δώσουν παιχνιδιάρικη και τολμηρή εμφάνιση.


Το αλεξανδρινό, ένα από τα φυτά που αποτελούν σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, μπορεί να προσδώσει ένα λιτό αλλά κλασικό και κομψό στυλ στο γιορτινό σας τραπέζι.

Η διακόσμηση σε όλο το σπίτι τα Χριστούγεννα δίνει μια μαγική ατμόσφαιρα.. ένα γιορτινό σπίτι γεμάτο ενέργεια και θετική διάθεση.Τα δεντράκια,συνδυάζονται με μπόλικα διακοσμητικά και ένα αλεξανδρινό λουλούδι μπορεί να καλύψει,οποιοδήποτε σημείο του τραπεζιού.

Οι γιορτές είναι πνεύμα χαράς και δημιουργίας για εμάς και για αυτούς που αγαπάμε!


This Post Has 2 Comments

  1. MariaChatz

    Πραγματικά υπέροχες χριστουγεννιάτικες προτάσεις !

  2. Άννα

    Μ’αρέσει το χρυσό και ασημί στη διακόσμηση. Υπέροχες ιδέες Μαρία μου. Και τα κλαδιά πεύκου απίθανα. Σ’ευχαριστούμε πολύ
    Καλα να περνάς

Αφήστε μια απάντηση