You are currently viewing Η αγαπημένη μου πολυθρόνα!

Η πολυθρόνα μου!

Οι πολυθρόνες αποτελούν ένα από τα βασικά έπιπλα στο χώρο της διακόσμησης.Πρόκειται για ένα έπιπλο, που συνήθως βρίσκεται δίπλα στο τζάκι (για όσους διαθέτουν)ή σε κάποια γωνιά του σπιτιού. Η πολυθρόνα βοηθά στην χαλάρωση διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακούγοντας μουσική, βουλιάζοντας στα απαλά και cozy μαξιλάρια της.Και αν οι ημέρες του χειμώνα είναι κρύες τότε ένα μαλακό ριχτάρι θα ζέσταινε το σώμα σας. Επίσης,άλλο ένα  που θα βοηθούσε στο να  αφήνετε αντικείμενα δίπλα σε αυτήν είναι ένα μικρό βοηθητικό τραπεζάκι.

Η επιλογή μιας πολυθρόνας είναι ένας τρόπος  για να εντάξετε στον χώρο σας τον “δικό σας προσωπικό χώρο” όπου θα μπορείτε να χαλαρώνετε.

Η τοποθέτηση της θα γίνει ανάλογα με το δωμάτιο και τον χώρο που διαθέτετε.Όσο για την διακόσμηση του να είστε σίγουρες ότι όσο πιο απλή τόσο πιο άνετη.Διακοσμήστε με cozy μαξιλαράκια,ριχτάρι και ένα παχύφυτο για να δώσετε μια φρεσκάδα πρασίνου στον χώρο σας.

Μεγάλες ή μικρές οι πολυθρόνες είναι τα  έπιπλα που μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα και να δείχνουν πολύ όμορφα στο χώρο.


Είναι το έπιπλο που χαρίζει μια άλλη αίσθηση στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Ακόμη και αν έχετε επενδύσει σε έναν καναπέ πιο κλασικό, μπορείτε να επιλέξετε μια πολυθρόνα με έντονα χρώματα ή κατασκευασμένη από φινετσάτα υλικά τα οποία ταιριάζουν με το στιλ σας.


Αν οι χρωματισμοί που έχετε επιλέξει είναι πιο ουδέτεροι, δώστε ένταση στην διακόσμηση του σπιτιού σας με μια πολυθρόνα στο ρόζ  χρώμα σε απαλούς τόνους.

Και μην ξεχνάτε ότι όλοι πρέπει να έχουμε τον δικό μας προσωπικό χώρο!

This Post Has 3 Comments

  1. Mia

    Λατρεύω τις μπερζέρες, Μαρία μου. Είναι και η αγαπημένη γωνιά του συζύγου.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, φίλη μου.

  2. Άννα

    Α αγαπώ τις πολυθρόνες. Έχω και εγώ την αγαπημένη μου τόσο ”δική μου” που όταν μπαίνω σαλόνι σηκώνεται όποιος καθεται να καθίσω. Φυσικά και το τραπεζάκι απαραίτητο δίπλα της καθώς και μια λάμπα για να διαβάζω το βράδυ. Υπέροχες ιδέες και χρωματιστμοί Μαρία μου
    Φιλιά πολλά

  3. Katerina

    Καλή χρονιά Μαρία μου! Με υγεία κ μπόλικη έμπνευση! Πολύ μου αρέσουν οι προτάσεις σου για μια cozy γωνίτσα!

Αφήστε μια απάντηση