You are currently viewing Ο μεγάλος καθρέπτης στη διακόσμηση!

Επιδαπέδιοι καθρέπτες!

Η διακόσμηση στο χώρο σας με καθρέπτες μεγάλου μεγέθους είναι ένας μοντέρνος αλλά και διαχρονικός τρόπος, για να δώσετε ένα ιδιαίτερο στυλ όπου και αν τον τοποθετήσετε. Χρησιμοποιήστε καθρέφτες για να ανοίξει ένας χώρος και να δείξει μεγαλύτερος. Ένας μεγάλος καθρέπτης δαπέδου θα αντανακλά κάτι όμορφο μέσα από το ντεκόρ του χώρου.Όπως ένα φυτό ένα φωτιστικό,ένα πίνακα ή μια ωραία θέα αν βρίσκεται κοντά σε ανοικτό χώρο.

Ειδικά σε πολύ μικρούς χώρους οι καθρέφτες δίνουν μια άλλη διάσταση μεγαλώνοντας και φωτίζοντας τον χώρο, δημιουργώντας μια αίσθηση τελείως διαφορετική. 

Καθρέφτες  σε minimal σχεδιασμό με ωραίες κορνίζες σε διάφορα  μεγέθη,  που μπορούν να ακουμπήσουν απλά στο  δάπεδο με μια ελαφριά κλίση για περισσότερη σταθερότητα.

Από τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση είναι οι μεγάλοι ολόσωμοι καθρέπτες δαπέδου τόσο για το, υπνοδωμάτιο το μπάνιο όσο και για το σαλόνι. Όχι μόνο δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου αλλά είναι κι εξαιρετικά πρακτικός και ότι πιο μοντέρνο.

Πρακτικοί μοντέρνοι απλοί καθρέπτες με ασημί πλαίσιο,αποτελούν ένα κομψό “έργο τέχνης”στη διακόσμηση του χώρου.

Κλασσικός επιδαπέδιος καθρέπτης!

 Οι καθρέφτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ μοντέρνου και κλασσικού στυλ διακόσμησης σε ένα χώρο που θέλει να κάνει παιχνίδι με τα δύο αυτά στοιχεία  και να σπάσουν την μονοτονία μιας πολύ επίπεδης γραμμής επίπλων. 

Καθρέφτες με μεγάλες και ιδιαίτερου σχεδιασμού κορνίζες που κυριαρχούν στον χώρο και κερδίζουν τις εντυπώσεις προσδίδοντας πολυτελή αίσθηση.

 Τοποθετήστε καθρέφτες  και δώστε ένα πανέμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Βρείτε τον κατάλληλο καθρέπτη που ταιριάζει στην διακόσμηση που έχετε και δώστε άλλη διάσταση στο χώρο σας.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από επιδαπέδιους καθρέφτες , όπως αντικέ, ρομαντικό, μοντέρνο και κλασικό στυλ.  

Οι καθρέφτες με πλαίσιο, και ιδιαίτερα οι ξύλινοι δίνουν το πλεονέκτημα της αλλαγής του χρώματος, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Όταν θα βγείτε στην αγορά θα δείτε πολλά σχέδια, έχοντας έτσι την επιλογή να διαλέξετε αυτό που πραγματικά θέλετε,για να κάνετε μια σύνθεση σε ένα σημείο του σαλονιού ή του υπνοδωματίου.

Επιλέξτε το μέγεθος και το σχήμα που προτιμάτε και ανανεώστε το χώρο σας με μια απλή και παράλληλα κομψή επιλογή.

This Post Has 3 Comments

  1. Άννα

    Πωπωπω τι υπέροχοι καθρέφτες! Και τους αγαπώ πολύ…. Σέυχαριστούμε Μαρία.
    Καλή Κυριακή να περάσεις

  2. Αννούλα μου πάντα πρώτη έρχεσαι και αφήνεις το σχόλιο σου.Σ’ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σου.Καλή εβδομάδα!

  3. Πενυ

    Παρα πολυ ωραιοι καθρεφτες! Πως μπορουμε να τους βρουμε.; ειδικα ο πρωτος και ο τελευταιος!

Αφήστε μια απάντηση