Το μπουντουάρ στο υπνοδωμάτιο σας!

Γυναικεία υπόθεση!

H κρεβατοκάμαρα εφόσον είναι ο χώρος που κοιμόμαστε θα πρέπει να μας εμπνέει  και να είναι ο «δικός μας» χώρος. Άρα η διακόσμηση του είναι ένα προσωπικό θέμα. Εκτός από τα βασικά έπιπλα άλλο ένα εξ’ίσου σημαντικό είναι ο χώρος που κάνουμε την προσωπική μας περιποίηση.

Το μπουντουάρ ή τουαλέτα είναι το απόλυτο γυναικείο έπιπλο. Όσο μικρό χώρο και αν έχουμε σε ένα υπνοδωμάτιο , θα υπάρχει ένας καθρέπτης και ένα σκαμπό όπως και να είναι.

Τα αναγκαία εξαρτήματα μιας τουαλέτας υπνοδωματίου, είναι ο καθρέπτης ο οποίος πρέπει να είναι καθαρός για να μην αλλοιώνει το χρώμα ή να παραμορφώνει το είδωλο. Δεύτερο είναι ο φωτισμός, ίσως είναι και πιο σημαντικό από τον καθρέπτη οπότε χρειαζόμαστε ένα καθαρό λευκό φως. 

Τρίτο αλλά και εξίσου σημαντικό είναι να υπάρχει αποθηκευτικός χώρος και ο λόγος είναι προφανής. Τα ραφάκια στο πλάι του τοίχου θα βοηθήσουν στην τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων Σας δίνω σύνθετες εικόνες να δείτε με μοντέρνα έπιπλα που σίγουρα κάποιο από αυτά θα το θέλατε και στον χώρο σας

 Προσθέτοντας αρκετές πινελιές με φωτιστικά ή εάν έχετε μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν φυσικό φως, φτιάχνετε την τέλεια συνταγή για αρμονικό και τέλεια ισορροπημένο περιβάλλον. Εμπνευστείτε από τις ιδέες για τον σχεδιασμό του δωματίου σας, που θα σας διευκολύνουν να ανακαλύψετε το προσωπικό σας ύφος αλλά και εκείνο που ταιριάζει σύμφωνα με τα δεδομένα του σπιτιού σας.

Για ένα μικρό χώρο το λευκό τραπέζι στη γωνία, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το μακιγιάζ και περιποίηση στον εαυτό σας. 

Τα χρώματα στα έπιπλα τα προσαρμόζετε σύμφωνα με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου σας.

Τα αξεσουάρ και όλες οι λεπτομέρειες δεν θα πιάσουν χώρο αν είστε καλή στην οργάνωση τους.

Οι λιτές γραμμές,ο φωτισμός και  οι λεπτομέρειες inox,  με μοντέρνα κοψίματα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά.

Ακόμα και ένα γραφείο μετατρέπεται σε γυναικεία τουαλέτα.Μια γυάλινη επιφάνεια και ο μεγάλος καθρέπτης θ’αλλάξει το ύφος της διακόσμησης σ’ένα υπνοδωμάτιο.

Ακόμα και ένα ράφι τοίχου μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα να μακιγιαριστείτε στο “πόδι” ή να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

Ολοκληρωμένη η τουαλέτα σ’αυτή την φωτογραφία,όπως βλέπετε υπάρχει αρκετός χώρος για τα προσωπικά σας αντικείμενα με τα α δύο πλαινά ράφια. 

Μην ξεχνάτε ότι είναι γυναικεία υπόθεση να ψάξετε και να κάνετε την σωστή επιλογή για τον δικό σας χώρο!

This Post Has 6 Comments

 1. Υπέροχες προτάσεις. Και αυτή η ιδέα με τα ράφια δίπλα στην τουαλέτα είναι θαυμάσια
  Καλημέρα Μαρία μου

 2. Τ γραφειακι τ λευκο στην προτελευταία εικόνα.. που μπορώ ν το βρω?

  1. Καλημέρα Κατερίνα.Είναι τραπέζι απλό,και έχουν ντύσει με ταπετσαρία το πόδια του.Είναι πολύ εύκολο να το βρείς.Ίσως σε μεγάλα πολυκαταστήματα.

 3. Καλησπέρα επειδή θέλω να κάνω έκπληξη στην κοπέλα μου και μου άρεσε πολύ η ιδέα με το γιαλινο μπουντουαρ είναι DIY η αγοραστό έτοιμο. Και στην πρώτη περίπτωση μπορείτε να με κατευθύνεται πόσο πρέπει να είναι το ύψος από τις συρταριερες

  1. Καλημέρα. Μπορείτε να το ψάξετε στο διαδίκτυο και να είστε σίγουρος ότι θα το βρείτε. Αν θέλετε να το φτιάξετε, απευθυνθείτε σε τεχνίτη ,για να σας δώσει τις κατάλληλες αναλογίες.

 4. I read this paragraph completely about the comparison of newest and previous technologies, it’s remarkable
  article.

Comments are closed.

Close Menu