Χώρος για το πλυντήριο και καθαριότητα!

Σχεδιάζοντας το δωμάτιο πλυντηρίου!

Δημιουργείστε το δικό σας δωμάτιο πλυντηρίου.
Ένα από τα πιο επιθυμητά δωμάτια στο σπίτι ίσως είναι το δωμάτιο πλυντηρίου. Αυτός ο μικρός χώρος είναι ο πιο πρακτικός χώρος στο σπίτι για πολλούς λόγους.

 Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε ότι ένα εσωτερικό δωμάτιο με υψηλή λειτουργικότητα, μπορεί επίσης να φανεί απίστευτα ελκυστικό. Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες και αφήστε τον εαυτό σας να πεισθεί.

Σας δίνω σύνθετες εικόνες, περιγράφοντας  κάποια στοιχεία σχεδιασμού, που πραγματικά κάνουν το δωμάτιο πλυντηρίων πλήρως λειτουργικό.
Πως θ’αποκτήσετε ένα λειτουργικό δωμάτιο πλυντηρίου;

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν…

Αυτός ο σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο και μοιάζει πολύ ωραίο.

Εδώ έχετε περισσότερο χώρο για σίδερο, καλάθια αποθήκευσης, πετσέτες κλπ. Επίσης με τα επιτοίχια ράφια αποκτάτε περισσότερο χώρο για να τοποθετήσετε απορρυπαντικά,  πετσέτες  πανιά καθαρισμού κλπ.

Προσεγμένος σχεδιασμός για το δωμάτιο πλύσης με λειτουργικότητα και καλό γούστο.

Εάν έχετε τον απαραίτητο χώρο τοποθετήσετε μαζί με το πλυντήριο ρούχων ένα στεγνωτήριο, καθώς και ένα τραπέζι σιδερώματος.

Η προσθήκη μιας ράβδου μεταλλικής  σε τοίχο δεν είναι μόνο ελκυστική, αλλά είναι μία από τις πιο πρακτικές προσθήκες σε ένα δωμάτιο πλυντηρίου. 

Το δωμάτιο πλυντηρίου ρούχων πρέπει να διαθέτει προμήθειες όπως απορρυπαντικά, λευκαντικά και όλα αυτά που χρειάζονται.  Η διατήρηση όλων σε κλειστό χώρο αποθήκευσης όχι μόνο φαίνεται πιο οργανωμένη αλλά είναι επίσης σημαντική για λόγους ασφαλείας. 

Η προσθήκη σε ράφια, σας δίνει την ευκαιρία να τοποθετήσετε διακοσμητικά αντικείμενα,κάνοντας πιο ωραίο τον χώρο. Επίσης αυτό είναι το ιδανικό μέρος για καλάθια.

 

Εκτός από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, υπάρχουν και άλλα  5 απαραίτητα στοιχεία για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό δωμάτιο πλυντηρίων. 

  • Τσάντες ή καλάθια για βρώμικα ρούχα
  • Αποθηκευτικός χώρος
  •  Ένα χώρο για το άπλωμα
  • Ράφια για την αποθήκευση ρούχων.

Τέλος σ’ ένα οργανωμένο δωμάτιο πλύσης ,μπορείτε να τον κάνετε χαρούμενο και φωτεινό. Επιλέξετε ανοιχτά χρώματα για τον τοίχο, πλήρης φωτισμός και εκτυπώστε φωτογραφίες που σας αρέσουν, με θέματα το πλυντήριο ρούχων ή η διαφήμιση σαπουνιών και συσκευών. Απλά βεβαιωθείτε ότι και αν  προσθέτετε στο χώρο, σας κάνει να χαμογελάτε!

This Post Has One Comment

  1. Απίθανες ιδέες και είναι ένα μου όνειρο αυτό: ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίου, με τη σανίδα σιδερώματος φυσικά και τη γούρνα για πλύσιμο στο χέρι αν χρειάζεται
    Σ’ευχαριστούμε Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu