You are currently viewing Διακόσμηση με λουλούδια σε διάφανα βάζα!

Διάφανα βάζα με λουλούδια!

 Λουλούδια και νερό ζωντανεύουν το εσωτερικό του βάζου, δημιουργώντας ένα μικρόκοσμο με χρώματα και ωραίες μυρωδιές. Η διαφάνεια του βάζου σε συνδυασμό με το νερό και τα φρέσκα λουλούδια θα χαρίσουν μια δροσερή διακόσμηση στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

Τα βάζα είναι διαχρονικά αντικείμενα που αποτελούν, βασικό διακοσμητικό στοιχείο τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Είτε σε σπίτι είτε σε επαγγελματικό χώρο, ένα βάζο είναι πάντα κλασσικό διακοσμητικό που μπορεί και να χρησιμοποιηθεί  για τα αγαπημένα σας λουλούδια. 

Όμως ακόμη και χωρίς λουλούδια, ως αμιγώς διακοσμητικά στοιχεία, τα βάζα δίνουν χρώμα και στυλ στο χώρο σας και μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα.

Μπορείτε ν’αγοράσετε λουλούδια έτοιμα σε μπουκέτο. Αυτή την εποχή υπάρχουν πολλά λουλούδια σε πολλά  χρώματα. Όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σας  γούστο και το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε.

Γυάλινα διάφανα βάζα,κοσμούν τον χώρο σας δίνοντας  μια κομψή διακοσμητική πινελιά.Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα θα δώσει ρομαντικό ύφος στη διακόσμηση του χώρου και η ευωδία τους θα είναι διάσπαρτη.

 Αν σας αρέσουν τα λουλούδια σε γκρουπ, θα βάλετε τριαντάφυλλα, παιώνιες και ορτανσία.

 Τα λουλούδια στο βάζο είναι το κόσμημα του σπιτιού. Μια λεπτομέρεια που απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή την εποχή του έτους υπάρχει μια πληθώρα δέντρων ανθοφορίαςΑμυγδαλιέςνεραντζιές ή κερασιές είναι μόνο μερικά που βρίσκονται σε άνθιση

Πέρα από αντιθέσεις, μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας χρώμα σε αξεσουάρ, διακοσμητικά αντικείμενα και λουλούδια.

Απλά βάζα ανεξαρτήτως  το σχήμα τους είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν το σπίτι πιο ζεστό και φιλικό.

Ο χώρος αποκτά χαρακτήρα,με τριαντάφυλλα και τουλίπες που είναι ένας υπέροχος συνδυασμός λουλουδιών ή ένα μπουκέτο από την πανέμορφη ορτανσία.

Τα λευκά λουλούδια στο χώρο του σπιτιού δίνουν ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Ιδανικά τα λευκά λουλούδια για χώρους όπου επικρατούν ουδέτεροι ψυχροί τόνοι. Σε συνδυασμό με διακοσμητικά αντικείμενα δίνουν λάμψη στο χώρο και μια αίσθηση πολυτέλειας.

Το πράσινο, τα λουλούδια, η πανέμορφη γκάμα χρωμάτων και η ακαταμάχητη μυρωδιά, δείχνουν όλη τη μεγαλοπρέπεια της φύσης,μέσα στα διάφανα βάζα.

Η σκληρή υφή του ξύλου μαζί με τα λουλούδια στα γλαστράκια έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι πολύ όμορφα.

 Αν είστε οπαδοί της μονοχρωμίας τότε θα βάλετε στα βάζα από ένα μπουκέτο παιώνια ή τουλίπες στο λευκό τους χρώμα.

 Βάλτε σε ένα διάφανο βάζο με νερό ένα υπέροχο μπουκέτο με παιώνιες και τοποθετείστε το σε σημείο που να πέφτει το φως του ήλιου. Θα νιώσετε αμέσως την δύναμή τους. Δώστε ένα παιχνιδιάρικο χαρούμενο τόνο,στολίζοντας με τ’αγαπημένα λουλούδια τον χώρο του σπιτιού σας!

This Post Has 2 Comments

  1. Kiki Aposeki

    Και να τελικά που έφτασε και ξαφνικά ομορφαίνουν ακόμα και οι οθόνες μας! Λατρεμενες οι προτάσεις σου και νομίζω πως πολλές μου ταιριάζουν. Φιλιά αγαπημένη μου Μαρία,.

  2. Άννα

    Υπέροχα! Η ομορφιά τους με σκλάβωσε και αισθάνομαι το άρωμά τους
    Μπράβο Μαρία ωραίες ιδέες και θέμα
    Καλό απόγευμα

Αφήστε μια απάντηση