You are currently viewing Το έξυπνο έπιπλο για το σαλόνι σας!

Η κονσόλα είναι μια πρακτική και λειτουργική λύση για την πλάτη του καναπέ σας!

Τα χρώματα και η ποιότητα παίζουν σημαντικό  ρόλο για μια επιτυχημένη εσωτερική διακόσμηση με αρμονικό συνδυασμό,και αυτό φαίνεται από το καλαίσθητο γούστο του καθενός.  Ως εκ τούτου, πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή επίπλων για τον υπόλοιπο εσωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένου και όταν αποφασίζουμε ποιο τραπέζι κονσόλας θα τοποθετηθεί  πίσω ή στα πλαινά του καναπέ.

Η ιδέα της επιπρόσθετης κονσόλας πίσω ή πλάι στον καναπέ, είναι μια νέα διακόσμηση, παρέχοντας λειτουργικές επιλογές αποθήκευσης. Είτε ένα επεκτάσιμο τραπέζι κονσόλας με  σύγχρονο σχεδιασμό ή ένα τραπέζι πλευρά σε μασίφ ξύλο ρουστίκ στιλ, είναι το ιδανικό έπιπλο για να τοποθετήσετε διακοσμητικά στοιχεία. 

Η κονσόλα αυτή,λόγω του σχεδίου της, είναι ένα ανθεκτικό και βολικό στοιχείο, για κάθε σαλόνι. Μπορεί να φιλοξενήσει πολυάριθμα οικιακά αντικείμενα διακοσμητικού και λειτουργικού σκοπού,όπως βιβλία – λαμπτήρεςκεριά και πολλά άλλα.

Είναι πρακτικά έπιπλα,και ανάλογα με τις διατάσεις του χώρου προσαρμόζετε την κονσόλα τραπέζι. 

 Η πλάτη  του καναπέ θα γίνει ένα τέλειο φόντο, ένα αόρατο χαμηλό διαχωριστικό με πολλές λειτουργίες γύρω του.

Ανάλογα με το ύφος της διακόσμησης που έχετε ,θα κάνετε την κατάλληλη επιλογή για το χρώμα το σχέδιο και την ποιότητα του επίπλου.

Αναβαθμίστε το περιβάλλον σας και δώστε μια καλαίσθητη λύση τοποθετώντας μεταλλική κονσόλα πίσω από τον γκρι καναπέ σας. Η μεγάλη λάμπα και το γυάλινο διάφανο ανθοδοχείο θα δώσουν την απόλυτη διακοσμητική υπεροχή στο χώρο.

Δύο φωτιστικά είναι τοποθετημένα πάνω στην επιφάνεια της κονσόλας και στα ράφια μπορείτε να βάλετε χρήσιμα αντικείμενα.

Δύο mood board,σας δίνουν ιδέες για να κάνετε την διαφορά στον δικό σας χώρο.Μεταλλικές κονσόλες σχεδιασμένες για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Εδώ η επιφάνεια της κονσόλας είναι από μάρμαρο.

Για όσους ο χώρος τους δεν επιτρέπει μια μεγάλη κονσόλα πίσω από τον καναπέ,μπορείτε να τοποθετήσετε στις πλαινές του πλευρές. Έτσι εξοικονομείτε λίγο ακόμη χώρο για την οργάνωση των μικρών σας αντικειμένων, αλλά και να δημιουργήσετε μία cozy ατμόσφαιρα στο χώρο.  

Εάν έχετε ένα γκρι ανθρακί καναπέ,  ένα λευκό τραπεζάκι κονσόλα είναι ιδανικό να τοποθετηθεί από την πλαινή μεριά του καναπέ,δημιουργώντας, μια ωραία αντίθεση στον χώρο του δωματίου.

Όλες αυτές οι σύνθετες εικόνες με θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις με τον καλύτερο τρόπο ακολουθώντας τις συμβουλές για μια σωστή διακόσμηση εσωτερικού χώρου!

Αφήστε μια απάντηση