You are currently viewing Το σύνθετο έπιπλο στο καθιστικό σας!

Το σύνθετο έπιπλο στον χώρο σας!

Το σύνθετο είναι από τα πιο σημαντικά έπιπλα σε ένα σαλόνι, όχι μόνο επειδή λειτουργεί σαν αποθηκευτικό χώρο, αλλά επειδή λειτουργεί και σαν σταντ τηλεόρασης. Εφόσον,η χρήση του είναι διπλή, είναι απαραίτητο η αγορά του να γίνεται σωστά. 

Μετρήσετε το χώρο που θέλετε  να τοποθετήσετε το σύνθετο και στην συνέχεια επιλέξετε το σχήμα,το χρώμα και την ποιότητα. Σ’ένα μικρό σαλόνι ,δεν χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο σύνθετο.  Αντίθετα, ένα μεγάλο σύνθετο θα ήταν ιδανικό σε ένα μεγάλο σαλόνι, και ας κοστίζει περισσότερα.

Εκτός από το χώρο που θα τοποθετήσετε το σύνθετο πρέπει να δείτε και τις διαστάσεις της τηλεόρασης και των διακοσμητικών στοιχείων, ώστε να χωράνε.

Στα καταστήματα επίπλων  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σύνθετα σε διάφορα σχήματα και σχέδια. Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα απλό σύνθετο, αν έχετε “φορτωμένη” διακόσμηση στον υπόλοιπο  χώρο σας. 

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για να αγοράσετε σύνθετο είναι σίγουρα οι αποθηκευτικοί χώροι που διαθέτει. Προσέχετε αυτό που θα πάρετε να έχει αρκετά ράφια και ντουλάπια ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερο χώρο.

Όσο αναφορά την ποιότητα του  ξύλου, σίγουρα θα πρέπει να ταιριάζει σε χρώμα με τα άλλα έπιπλα στο καθιστικό σας. 

Όμορφες μινιμαλιστικά σύνθετα τοποθετημένα στο σαλόνι σας. Ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο και αφήνουν περιθώριο για τα λίγα διακοσμητικά.

Σύνθετα με  θέσεις για μεγάλα και μικρά αντικείμενα ή  βιβλία. Ταιριάζει απόλυτα με το μοντέρνο σπίτι και δίνει αρκετό λευκό για να εξισορροπούνται τα έντονα χρώματα.

Η φυσική ομορφιά και η μακροχρόνια αντοχή του ξύλου, δίνουν ζεστασιά και υψηλή αισθητική στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα για τον δικό σας χώρο.

Μοντέρνο παράδειγμα για minimal σύνθετο στο λευκό χρώμα. Επιλέχθηκε ώστε να δοθεί βάση στα φωτιστικά και στον υπόλοιπο χώρο.

Σ’αυτή την εικόνα δίνονται οι σωστές διαστάσεις για ένα πρακτικό και απλό σύνθετο,για το καθιστικό σας.

Αφήστε μια απάντηση