Ανανέωση στους τοίχους του σπιτιού με γήινες αποχρώσεις!

Γήινα χρώματα!

Είναι η εποχή της ανανέωσης για το σπίτι. Με την είσοδο μας στην άνοιξη η επιθυμία για να φρεσκάρουμε τον χώρο μας είναι σεβαστή για όσους το αποφασίσουν. Σ’αυτό το post θα δείτε χρώματα σε γήινες αποχρώσεις,για το βάψιμο στους τοίχους του σπιτιού.

Τα ουδέτερα χρώματα είναι η αγαπημένη επιλογή για τους περισσότερους ,σχεδόν το 40% επιλέγουν αυτούς τους χρωματισμούς. Αλλά τα ουδέτερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετά.

Με τους κατάλληλα χρωματικούς συνδυασμούς,δημιουργείται μια ισορροπημένη και ήρεμη ατμόσφαιρα στον χώρο.

Ο διάδρομος έχει αυτό το απαλό χρώμα του μπεζ-καφέ και κάνει την αντίθεση με τις λευκές πόρτες και σοβατεπί,καθώς και την οροφή.

Μεταμορφώστε την είσοδο στο σπίτι σας ,σε  μια σοφιστικέ παλέτα με ζεστές ουδέτερες αποχρώσεις.

Προσωπικά θα επέλεγα κάποια χρώματα μέσα από την γήινη παλέτα,για να έχω αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε στην εικόνα.

Είναι ένας ασφαλής συνδυασμός  χρωμάτων που μπορείτε να κάνετε στο καθιστικό σας. Ο πίνακας είναι δικός μου και ήθελα να τον προσθέσω στο moodboard.

Απόχρωση γκρι καφέ, ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνδυάζεται αρμονικά με ζαχαρί πινελιές. Προσθέστε ζεστασιά σε έναν ενιαίο χώρο.Ένας κανόνας ,είναι ότι αν τα χρώματα της επίπλωσης είναι έντονα, θα πρέπει να είναι πιο ήπια τα χρώματα των τοίχων και αντίστροφα.

Για την επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις διάφορες αποχρώσεις που υπάρχουν στο σπίτι. Λόγου χάρη, στο καθιστικό εξετάστε τα υφάσματα (ριχτάρια, κουρτίνες, κ.α.), τις μοκέτες, τα πατώματα κ.α.

Μην ξεχνάτε ότι το χρώμα επηρεάζει την ψυχολογία και μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή μας, να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε αλλά και να μας γεμίσει ενέργεια! 

Close Menu