Επεκτάσεις,νησίδες και πάγκοι εργασίας για την  κουζίνα σας!

Ο πάγκος εργασίας στη κουζίνα!

Ο πάγκος εργασίας στον χώρο της κουζίνας είναι απαραίτητος. Είτε είναι μικρή η κουζίνα,είτε μεγάλη πρέπει να διαθέτουμε περισσότερο χώρο στον πάγκο.Πώς γίνεται αυτό; Υπάρχουν λύσεις και ιδέες για ν’αποκτήσετε την επέκταση,ώστε να κερδίσετε χώρο και άνεση. Δείτε στην εικόνα την κρυφή επέκταση στον πάγκο της κουζίνας που γίνεται ένα ψηλό τραπέζι για να πάρετε το πρωινό σας. 

Εδώ στις δύο εικόνες που ακολουθούν βλέπετε μια νησίδα μεγάλη σε δύο διαφορετικά χρώματα και έχει    πολλά οφέλη. Είναι ένας μεγάλος πάγκος εργασίας αλλά και τραπέζι για τα οικογενειακά γεύματα.

 Οι νησίδες στην κουζίνα έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς σήμερα. Μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα ταυτόχρονα. Να δώσουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και να λειτουργήσουν ως τραπέζι γεύματος.

Αν έχετε πρόβλημα με τους μικρούς πάγκους που έχετε στην κουζίνα σας τότε υπάρχει μια πολύ ωραία ιδέα . Μπορείτε να προσθέσετε ένα ξύλο κοπής στα ντουλάπια κουζίνας ,συνεχόμενα με τον νεροχύτη, δημιουργώντας έτσι μια μικρή επέκταση,ωφέλιμη για τις εργασίες σας. 

Ντουλάπια,πάγκοι και νησίδες σε μοντέρνες ή κλασσικές κουζίνες δίνουν τις λύσεις που χρειάζεστε.

Κάτω από την νησίδα έξυπνα διαμορφωμένα ραφάκια και συρτάρια αποθηκεύουν πολλά από τ’αντικείμενα της κουζίνας.

Νησίδα και στο μπροστινό μέρος ένα μακρόστενο ψηλό τραπέζι για τα γεύματα σας.

Επέκταση σ’ένα συρτάρι κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Γίνεται ένα βοηθητικό ξύλο κοπής γι’όλα αυτά που χρειάζεστε να κάνετε.

Υπάρχει μια εσοχή δίπλα από την κουζίνα,για να τοποθετήσετε ένα κινητό τραπέζι με ρόδες.

Σ’αυτό το τραπέζι που είναι κολλημένο, στην νησίδα μπορούν να καθήσουν άνετα 4 άτομα και να γευματίσουν.

Ακόμα μια εσοχή για να τοποθετηθεί ένα κινούμενο τραπέζι μικρό μ’επιφάνεια μαρμάρου.

 Κάτω από τον πάγκο υπάρχει μια επέκτασης κοπής και ένα μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης. Επίσης σημαντικές  είναι και οι κινητές νησίδες ,καθώς έχουν ροδάκια (με φρένα). Δεν υπολογίζετε τους χώρους της στατικής νησίδας, αλλά όταν τελειώσετε τις εργασίες σας,μπορείτε να την τσουλήσετε στην άκρη. Επίσης μπορεί να χρησιμεύσει ως τραπέζι κουζίνας και να μπει στην μέση του δωματίου, όταν χρειαστεί να δουλεύουν παραπάνω από ένα άτομα για την προετοιμασία μιας γιορτής.

Η κινούμενη νησίδα μπορεί να μετακινηθεί εύκολα γύρω από την κουζίνα για να κάνει την προετοιμασία του γεύματος πιο εύκολη, μπορεί να μετακινηθεί για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες σας,αλλά και να σας λύσει τα χέρια όταν ακριβώς τα χρειάζεστε! 

This Post Has 3 Comments

  1. Υπέροχες προτάσεις και είναι ακριβώς όπως τα γράφεις, τόσο βοηθητικές. Έχω και εγώ συρτάρι -τραπέζι που βγαίνει από το ντουλάπι και ξέρω τη χρησιμότητά του. Μ’αρέσουν και οι εικόνες
    Ευχαριστούμε Μαρία μου
    Καλό σου απόγευμα

  2. Πόσο όμορφες ιδέες, Μαρία μου. Λατρεύω το συρτάρι που γίνεται πάγκος! Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου, φίλη μου. Πολλά φιλιά.

    1. Είναι η πρόσθετη βοήθεια που ικανοποιεί όλες τις νοικοκυρές μέσα στην κουζίνα τους Μία μου!

Comments are closed.

Close Menu