Η ψάθα στη διακόσμηση είναι η νέα τάση!

Πως να διακοσμήσετε την ψάθα στον χώρο σας!

Οι ψάθινες κατασκευές,όπως είναι τα καλάθια οι καρέκλες και άλλα διακοσμητικά είδη για φέτος είναι μια εύκολη και στυλάτη ιδέα για να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού σας. 

 

Εκτός από εμφάνιση,μπορείτε ν’αποθηκεύτε διάφορα ανικείμενα και να είναι τακτοποιημένος ο χώρος σας. Ταιριάζουν σε όλα τα στυλ διακόσμησης και στην αγορά θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγέθους.

Ταιριάζουν στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο, στην είσοδο, αλλά και στον κήπο, καθώς μπορούν να μεταμορφωθούν στις πιο όμορφες γλάστρες για τα φυτά σας.

 

Είτε στη βεράντα, είτε στο σαλόνι οι καρέκλες με ψάθα θα δώσουν μία καλοκαιρινή αίσθηση.

Η ψάθα και τα διακοσμητικά είναι η τάση για την φετινή χρονιά.Φωτιστικά, σκαμπό, μικροέπιπλα, φτιαγμένα όλα από φυσικά υλικά προσδίδουν ξεχωριστό ύφος στο χώρο, όχι μόνο στο καθιστικό αλλά και στην κρεβατοκάμαρα,(δείτε παρακάτω την εικόνα).

Το rattan αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να δώσετε ένα εναρμονισμένο στυλ διακόσμησης με τη φύση.  Από μικρά διακοσμητικά αντικείμεναμέχρι και έπιπλα, όπως ένας μπουφές ή ένας καθρέφτης έχει διαχρονική ομορφιά στο ντεκόρ.

Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα παράλληλα,  αφήνουν την πινελιά τους μέσα από την κομψή γραμμή τους και τα μικρά τετράγωνα που δημιουργούνται πλέκοντας διαγώνια την ψάθα.

Η ψάθα στα έπιπλα όπως οι ραφιέρες, συρταριέρες, κομότες εντυπωσιάζουν με το ιδιαίτερο και φίνο υλικό και δημιουργούν μια κομψή, γεωμετρική χροιά του παλιού με το σύγχρονο design.

Σ’ένα υπνοδωμάτιο το ψάθινο καλάθι δίπλα στο κρεβάτι,δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Μας θυμίζουν καλοκαίρι και είναι ιδανική λύση για να δώσετε αμέσως μια φρέσκια νότα!

Close Menu