Θεματικές ταπετσαρίες τοίχου!
Μήπως είναι ώρα για αλλαγές στη διακόσμηση του τοίχου;
Σας αρέσει να βρίσκεστε κοντά στη φύση;
Αν είστε λάτρεις του πράσινου, τότε φέρτε τη φύση στο σπίτι σας  με ταπετσαρίες τοίχου. Με θέματα από τη Φύση, οι ταπετσαρίες τοίχου, δημιουργούν το στυλ διακόσμησης που,αλλάζει και φέρνει φρεσκάδα στο χώρο σας.
 
 

Σήμερα, η ταπετσαρία αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές, καθοριστικές και δημιουργικές τάσεις στο design.

Συγκεκριμένα, οι ταπετσαρίες αποτελούν μια ιδιαίτερη και σύγχρονη επιλογή για τους τοίχους, και όχι μόνο, ενώ το κόστος τοποθέτησης δεν είναι απαγορευτικό.Η τοποθέτηση ταπετσαρίας σε έναν χώρο, ή σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού έχει το πλεονέκτημα, ανάλογα με το μοτίβο, να προσδίδει στο χώρο ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Έντονο μοτίβο ταπετσαρίας ιδανικό για το μπάνιο.

Classic Green Tropical!

Αυτό το είδος μοτίβου φαίνεται να κυριαρχεί και αλλάζει ολοκληρωτικά το χώρο, χωρίς ωστόσο να κουράζει το βλέμμα. 

Τα έντονα μοτίβα, αποδεικνύονται η καλύτερη επιλογή για μια φρεσκάδα στους κοινόχρηστους χώρους, με την χρωματική παλέτα να επιβάλλει παστέλ χρώματα για τα δωμάτια, και εντονότερα χρώματα για τους διαδρόμους και στα μπάνια.

Αλλάξτε τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση,δίνοντας ένα διαφορετικό αέρα στο καθιστικό σας.Δεν είναι απαραίτητο να ντύσετε όλους τους τοίχους ενός δωματίου.Αρκεί μια επιφάνεια και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Μοναδικές προτάσεις,ταπετσαρίας με θέμα τα φύλλα,ακολουθούν πιστά τις επιταγές της μόδας, ανανεώνουν τη διάθεση και δημιουργούν ένα ξεχωριστό διάκοσμο για τον καθένα.

Μην ξεχνάτε ότι τελικά οι ταπετσαρίες είναι πολύ ανθεκτικές στη φθορά, διευκολύνουν την καθαριότητα, καλύπτουν πιθανές ατέλειες των τοίχων και επιπλέον προσφέρουν θερμομόνωση. Επομένως, είναι και από άποψη κόστους ιδιαίτερα συμφέρουσες.

This Post Has One Comment

  1. Πολύ ωραίες ιδέες και είμαι στη φάση έρευνας για ταπετσαρίες στο εξοχικό. Μου έδωσες ιδέες. Σ’ευχαριστώ
    Καλή σου μέρα

Comments are closed.

Close Menu