Ανανεώσετε,φρεσκάρετε και χρωματίστε το σπίτι σας Πασχαλιάτικα!

Ανοιξιάτικο σπίτι!

Διαμορφώστε ανοιξιάτικα και πασχαλινά τον χώρο σας, με λουλούδια και αβγά. Φτιάξτε μικρές συνθέσεις με λουλούδια και χρωματιστά αβγά σε παστέλ αποχρώσεις. Τοποθετείστε σε πιατέλες, καλαθάκια ,ή σε δίσκους σε διάφορες γωνίες του σπιτιού.Τα φρέσκα χρώματα και οι υπέροχες μυρωδιές από τα τριαντάφυλλα και  της ορτανσίας ,είναι μόνο λίγα από εκείνα που θα καλέσουν την Άνοιξη στο σπίτι σας.

Μπορείτε να φτιάξετε  έναν χώρο από  λουλούδια τώρα την Πασχαλινή περίοδο,που είναι η φύση γεμάτη.

Τα στολισμένα αβγά αποτελούν εξαιρετικές λεπτομέρειες, στη πασχαλινή διακόσμηση και δίνουν μια γλυκιά πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα λαγουδάκια είναι από κεραμικό υλικό, σε floral πινελιές.Τα μεγάλα βάζα συνδυάζονται χρωματικά και το λουλούδι παιώνια, στο γλυκό απαλό ρόζ χρώμα.

Προτιμήστε λουλούδια στα υφάσματα. Ντύστε τα μαξιλαράκια με φλοράλ καλύμματα ή καλύψτε το τραπέζι σας με ένα τραπεζομάντηλο γεμάτο άνθη. Με μικρές αλλαγές στο χώρο, η διάθεσή σας θα αλλάξει. Και που ξέρετε μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι το ομορφότερο της ζωής σας

Ένα εκπληκτικό χρωματιστό αποτέλεσμα διακόσμησης με τις τουλίπες και στο ίδιο χρώμα τα βαμμένα αβγά.

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι συνυφασμένες με την Άνοιξη και το Πάσχα.

Τα λουλούδια, διαβεβαιώνουν ότι η Άνοιξη είναι ήδη εδώ.Φέρτε το ανοιξιάτικο στυλ  στο σπίτι σας, για να απολαύσετε την πιο όμορφη ίσως εποχή του χρόνου και φυσικά την ξεχωριστή γιορτή του Πάσχα. Φρέσκιες ανοιξιάτικες συνθέσεις, για το Πασχαλινό ντεκόρ σε κάθε γωνία του σπιτιού.

Βάλτε στο καθιστικό σας μαζί συνδυασμούς του  λευκού και του ροζ. Ο χρυσός δίσκος με τα διακοσμητικά στοιχεία θα κάνουν την διαφορά στη τελική διαμόρφωση του χώρου σας.

Βάλτε τη φαντασία σας,σε εγρήγορση και χρησιμοποιείστε το γιορτινό σας πνεύμα και το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο!

Close Menu