Παίζοντας με τα χρώματα!

Πολύχρωμα Πασχαλινά διακοσμητικά!

Ζωηρά χρώματα που φέρνουν,την φρεσκάδα της άνοιξης και την Πασχαλινή διάθεση.Καθώς προχωράμε προς το άγιο Πάσχα οι εργασίες δεν σταματούν ποτέ. Πάντα όμως ξεκλέβω χρόνο ,για να τελειώσω τα καλλιτεχνικά μου.Σήμερα θα δείτε ότι με λίγα στοιχεία κατάφερα και έφτιαξα μια γωνιά Πασχαλινή. 

ΥΛΙΚΑ

Κορνίζα,φαναράκι,χαρτόνια με χρώματα,πούπουλα,αυγουλάκια.

 

Μια κορνίζα την οποία έβαψα με ακρυλικά χρώματα στο φωτεινό πράσινο.Ένα πολύχρωμο χαρτόνι Α4, που τοποθέτησα στην κορνίζα και το κίτρινο κουνελάκι κομμένο με άλλο χαρτόνι το κόλλησα και έτσι δημιούργησα ένα όμορφο απλό πασχαλιάτικο σκηνικό.,

Στη συνέχεια έβαψα στό ίδιο φωτεινό πράσινο χρώμα ένα φαναράκι που το είχα από τα βαπτίσια της Χριστίνας.

Την  άσπρη κούπα,στο ένα μέρος σχημάτισα ένα κουνελάκι και το έβαψα στο κίτρινο χρώμα.Με αυτό τον τρόπο συνθέτω σιγά-σιγά την Πασχαλινή μου γωνία. 

Πολύχρωμα πούπουλα,πιτσιλιδωτά αυγουλάκια μικρά μεγάλα σκόρπια στο πράσινο πλεχτό.

Τα κουνελάκια είναι οι κλασικές φιγούρες πασχαλινής διακόσμησης.  Λευκά ή με  χρώματα τα κουνελάκια ή λαγουδάκια συμπληρώνουν οποιοδήποτε πασχαλινό σκηνικό.

Το πράσινο χρώμα σε συνδυασμό με ζωηρά χρώματα  αποπνέεουν αναζωογονητική ατμόσφαιρα και χαρούμενη διάθεση. Θα μπορούσε να αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για την πασχαλινή διακόσμηση.Οι πεταλούδες σηματοδοτούν τη χαρά και την αισιοδοξία. 

Τ αυγουλάκια ήταν στο άσπρο χρώμα.Για να δέσουν χρωματικά τα έβαψα στο πράσινο φωτεινό χρώμα και πρόσθεσα στο ένα ένα κουνελάκι από χαρτοπετσέτα (ντεκουπάζ) και στο άλλο φύλλα χρυσού.

Έτσι με αυτή την φωτογράφηση που λίγο με ταλαιπώρησε, κατάφερα να σας δείξω ότι μπορείτε και εσείς να πάρετε ιδέες και να τις εφαρμόσετε με τα δικά σας αγαπημένα χρώματα.

This Post Has One Comment

  1. Πολύ πολύ όμορφα!! Και του χρόνου να είσαι καλά!! Άντε κοντεύει και το Πάσχα! Το περιμένω πως και τι
    Καλησπέρα Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu