Πασχαλινή διακόσμηση!

Καλωσορίζουμε τον Απρίλιο με Πασχαλινή διακόσμηση!

Καλό μήνα!

Τον  υπέροχο μήνα Απρίλιο, θα  καλωσορίσω σήμερα με φωτογραφίες  από τον δικό μου χώρο με Πασχαλινά στοιχεία. Άλλωστε αυτό θέλουμε αυτή την περίοδο, να δώσουμε μια άλλη οπτική διακόσμησης στο σπίτι μας. Φρεσκάδα,και ένα χώρο που θα φέρει την χαρά της ανοιξιάτικης γιορτής,στολίζοντας με λουλούδια,αυγά πασχαλινά και τόσα άλλα.

Για εσάς που ψάχνετε με οικονομικό τρόπο να διακοσμήσετε το σπίτι σας, έχω να σας προτείνω τα γυάλινα βάζα σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα για να κάνετε  πασχαλινές  διακοσμήσεις.

Όπως, βλέπετε στην εικόνα, σ’ ένα ψηλό γυάλινο βάζο τοποθέτησα αυγουλάκια μικρά και άχυρο μαζί. Στο μπόλ κατά τον ίδιο τρόπο έβαλα λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος αυγουλάκια και περισσότερο άχυρο στην βάση μαζί με μικρά πούπουλα.Πίσω υπάρχει μια κορνίζα με θέμα τα φτερά.Έτσι ήθελα να τονίσω περισσότερο την εικόνα και να δώσω την Πασχαλινή σημασία της.

Εδώ έχω μια διαφορετική σύνθεση διακόσμησης. Ο μεγάλος σε μέγεθος πίνακας έχει σαν βάση το πράσινο καρό και απεικονίζει μια γλάστρα με κάκτο.Σίγουρα,για να δέσει καλύτερα έβαλα πάλι το ψηλό γυάλινο ποτήρι και δίπλα ένα βάζο με λουλούδια.Φυσικά δεν λείπει και το πλατύφυλλο από δίπλα.

 Στη μικρή ξύλινη βάση, τοποθέτησα μινιατούρες κακτάκια.

Μπορεί να μην φαίνεται το φύλλο πιάτο γιατί είναι καλυμμένο με αυγά αλλά σε άλλη φωτογράφηση θα σας το δείξω καλύτερα. Μην ξεχνάτε ότι στη διακόσμηση πάντα θα έχετε την φαντασία σας ,σε εγρήγορση για καλύτερα αποτελέσματα.Ίσως να μην χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα και να κάνετε με αυτά που ήδη έχετε στο σπίτι διακόσμηση.

Θα υπάρξουν και άλλες αναρτήσεις με Πασχαλινή διακόσμηση και ιδέες.

Close Menu