Τα τούβλα τοίχου στην εσωτερική διακόσμηση !

Τούβλα στην διακόσμηση!

Αφήστε ένα τοίχο κενό και κάνετε την επένδυση τοίχου με τούβλα σε χρώματα που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο. Οι τοίχοι από τούβλα, στη φυσική τους κατάσταση, είναι πολύ όμορφοι.  Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα, ο τοίχος σας μπορεί να είναι μια αποτελεσματική λεπτομέρεια που θα ενισχύσει το χώρο σας και θα τον κάνει πιο όμορφο, πιο ζεστό, πιο κομψό, πιο ρομαντικό, με μια αξιοπρεπή δόση ρουστίκ. Δείτε τα moodboard που ακολουθούν.

Το γκρι χρώμα σε βασικά έπιπλα  δίνει μία δυναμική και διακριτική βάση, όπου εκεί ο τοίχος με τα τούβλα θα αναπτύξει το διακοσμητικό στυλ που εσείς ζητάτε. Είτε αυτό είναι μοντέρνο, μεσογειακό ή από τις βόρειες χώρες.

Το τούβλο δεν είναι κατάλληλο μόνο για το καθιστικό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε έναν τέτοιο τοίχο στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στην τραπεζαρία …

Με τα διακοσμητικά τούβλα,  δημιουργείτε, ένα πολύ μοντέρνο και ρουστίκ ύφος σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Αν  αποφασίσετε να τοποθετήσετε τα τουβλάκια,θα δείτε στον χώρο σας μια πιο ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το ίδιο κομψό αποτέλεσμα φυσικά θα έχετε και αν επιλέξετε να τον βάψετε. Οι τοίχοι από τούβλα φαίνονται ιδιαίτεροι όταν βαφτούν σε άσπρο χρώμα δίνοντας μια ξεχωριστή  κομψότητα.

Δημιουργείστε ένα τοίχο εσωτερικού χώρου με τούβλα.Έτσι θα δείτε μια όμορφη αντίθεση στον χώρο σας. 

Στην είσοδο του σπιτιού,είναι μια ωραία ιδέα να τοποθετήσετε στον τοίχο τούβλα,προσθέτοντας την κρεμάστρα για τα ρούχα τις τσάντες κτλ.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το υλικό αυτό, βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας στους εσωτερικούς χώρους, διατηρώντας για περισσότερο μέσα στο σπίτι, τη δροσιά το καλοκαίρι και την ζέστη τον χειμώνα.Στο υπνοδωμάτιο είναι μια ωραία λύση.Ο κρυφός φωτισμός το αναδεικνύει περισσότερο.

Τα διακοσμητικά τούβλα είναι μία θαυμάσια επιλογή για το χώρο του μπάνιου σας, γιατί μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση θελήσετε εσείς.Ο τοίχος από τούβλα είναι δυνατό να βαφτεί, προκειμένου να ικανοποιήσει τις διακοσμητικές σας ανάγκες.

Το κλασσικό κόκκινο ή σε ουδέτερο χρώμα δίνει στον τοίχο της κουζίνας την αίσθηση της ζεστασιάς και απλότητας.Είναι οι πινελιές που θα δώσουν μια ρουστικ διάθεση σε όσους το επιλέξουν.

Close Menu