You are currently viewing Το χολ και η σημασία του στη διακόσμηση!

Έπιπλα εισόδου για το σπίτι σας!

Η είσοδος στο σπίτι είναι ο πρώτος χώρος που αντικρίζετε εσείς και οι καλεσμένοι σας όταν μπαίνετε. Ένας κύριος λόγος για να είναι λειτουργικός και αισθητικά όμορφος αυτός ο χώρος είναι να φροντίσετε γι’αυτόν. Πως; Με τα ιδανικά έπιπλα εισόδου που θα σας δώσουν πρακτικές λύσεις για ένα περιποιημένο και μαζεμένο  χολ εισόδου.

 

Αν υπάρχει χώρος τότε είναι ανάγκη να έχετε έπιπλα υποδοχής. Γκαρνταρόμπες, κονσόλες ή βοηθητικά έπιπλα που στολίζουν λειτουργικά χολ και γωνίες σπιτιού. Ακολουθώντας τις παρακάτω ιδέες, θα δείτε το χολ του σπιτιού να γίνεται ένας πρακτικός χώρος που δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο σπίτι.

Το χολ, αντικατοπτρίζει την συνολική αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης.

  Δημιουργείστε έναν χώρο που να σας ταιριάζει και να σας φτιάχνει την διάθεση. Ξεκινείστε από την   είσοδο του. Βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμείστε το χόλ ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Υπάρχουν λύσεις για κάθε σημείο στην είσοδο του σπιτιού ,για να έχετε ένα αποτέλεσμα  με άψογη αισθητική και λεπτομέρειες που όχι μόνο εξυπηρετούν,αλλά αναδεικνύουν και το χώρο σας.

Αξίζει να επενδύσετε στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού, μεταμορφώνοντάς την με έξυπνες και συνάμα πρακτικές ιδέες.Σ’ένα μικρό και στενό χώρο υπάρχει αυτή η λύση που βλέπετε στην εικόνα.

Τοποθετήστε μια ντουλάπα είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη και οργανώστε πανωφόρια, ομπρέλες, τσάντες και αντικείμενα που χρησιμοποιείτε εσείς στην καθημερινότητά σας

Με τις κατάλληλες διακοσμητικές παρεμβάσεις  και αξεσουάρ θα δώσετε χαρακτήρα στο χόλ και σίγουρα θα είστε ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα. 

 

 

Έπιπλο εισόδου με καθρέπτη, είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να δώσει χαρακτήρα στο χολ σας χωρίς προσπάθεια. Ένας εντυπωσιακός καθρέπτης είναι το διακοσμητικό αξεσουάρ που βλέπουμε σε κάθε design σπίτι.

Τέλος το χολ πρέπει να είναι όμορφο, λειτουργικό καθώς διακοσμεί την είσοδο του σπιτιού σας!

Αφήστε μια απάντηση