Δώστε ζωντάνια στα έπιπλα σας με χρώματα κιμωλίας!

Μεταμόρφωσης βιτρίνας με Chalc Paint!

Όλα ξεκινούν με την διάθεση και τον χρόνο που έχει καθένας για την μεταμόρφωση ή  αναπαλαίωση των επίπλων. Ευτυχώς σ’εμένα ισχύουν και τα δύο και ένας λόγος παραπάνω που το έκανα για την φίλη μου Αγάπη. Μια βιτρίνα γωνιακή σε δύο κομμάτια στήθηκε στο γκαράζ και κάπως έτσι άρχισαν οι διεργασίες της μεταμόρφωσης.

Αυτό είναι το κάτω μέρος της βιτρίνας. Όπως βλέπετε το χρώμα είναι της καρυδιάς κάτι που έχει φύγει πλέον από την σύγχρονη και πιο εκλεπτυσμένη διακόσμηση στο σπίτι.

Το πάνω μέρος της βιτρίνας,για να σας πώ την αλήθεια με κούρασε λίγο περισσότερο και αυτό γιατί έχει τα 6 πλαινά τζαμάκια και τα 6 μπροστινά.Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι 3 διαφορετικά.Το original (Annie Sloan).Το φινίρισμα το έκανα με χρυσό cameo χρώμα για να δώσω περισσότερη λάμψη.

Εδώ είναι πλέον έτοιμη και στημμένη στο χώρο που της αναλογούσε. Η γωνιακή βιτρίνα μεταμορφώθηκε και στολίζει όμορφα τον χώρο. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν!

Οδηγίες!
Ανοίξτε ένα κουτί αυθεντικό χρώμα κιμωλίας Chalk Paint Annie Sloan και ανακατέψτε καλά.
Βάψτε με το πινέλο χωρίς τρίψιμο και χωρίς αστάρι, απευθείας επάνω στο έπιπλο.
Αφού στεγνώσει το χρώμα περίπου σε 15 λεπτά-γυαλοχαρτάρετε ελαφρά για να αποκαλύψετε λίγο από το ξύλο, δημιουργώντας μια φυσική πατίνα.

Κερώστε ελαφρά για να σφραγίσετε το χρώμα με το διάφανο κερί Clear wax της Annie Sloan.
Σκουπίστε αμέσως με ένα βαμβακερό πανάκι και είσαστε έτοιμοι.

Close Menu