Μεταμόρφωση στο τραπεζάκι στο χρώμα της μέντας!

Το βάψιμο γίνεται παιχνίδι!

Είναι η πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου, που μπορείτε να κάνετε δημιουργίες στο χώρο της διακόσμησης.Έχετε ένα μεγάλο σύμμαχο τον ήλιο,που με την ζέστη τα πάντα στεγνώνουν γρήγορα(για όσους βάφουν). Για μένα το καλοκαιράκι είναι σκέτη πρόκληση.Είναι που θέλω ν’ανανεώνω μικροπράγματα που με ευκολία γίνονται. Κάτι  σαν παιχνίδι διασκέδασης.

 Ένα μικρό μεταλλικό τραπεζάκι μεταμορφώνεται με χρώμα κιμωλίας. Από θολό και σκουριασμένο ξαναπαίρνει,φως με το απαλό και δροσερό χρώμα της μέντας. Η επεξεργασία, είναι πλέον γνωστή και πολύ εύκολη. Έτσι σε πολύ λίγο χρόνο το βοηθητικό τραπεζάκι, άλλαξε όψη,βάφοντας το με χρώμα κιμωλίας.Για το τέλος το πέρασα μ’ένα πινέλο ζωγραφικής σε κάποια σημεία με χρυσό χρώμα για να του δώσω λάμψη.

Αφού το τελείωσα το στόλισα με κεραμικά μικρά γλαστράκια και πράσινα φυτά. Έστησα ένα καλοκαιρινό σκηνικό σε μια γωνιά του σπιτιού,δίνοντας χρώμα και φρεσκάδα.

Ρίξτε πολλές ματιές και πάρτε ιδέες .Εκφραστείτε μέσα από την δημιουργία,ξεδιπλώνοντας την φαντασία σας.Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει έτσι και αλλιώς. Είναι μια ψυχοθεραπεία που τονώνει την διάθεση για πολλά πράγματα. 

Εδώ, βλέπετε τον σκελετό του μεταλλικού τραπεζιού στο χρώμα της μέντας με τις χρυσαφί ανταύγιες.

Πήρα φόρα και δεν έχω σταματημό.Ότι πέφτει στο μάτι μου του αλλάζω (τα φώτα). Ακόμα μια μεταμόρφωση,σ’ένα παλιό μεταλλικό κηροπήγιο δαπέδου.Στο βάζο έκανα ντεκουπάζ σε παστέλ χρώματα.

Σε κάθε δημιουργία σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού.για τους φαν της αισθητικής δημιουργίας,είναι απόλυτα αναγκαίο να έχετε την διάθεση και τον χρόνο για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Close Menu