Συνθέσεις και διακόσμηση με βάζα στο μπλε-άσπρο!

Τα βάζα στη διακόσμηση!

 Μια βόλτα στα καταστήματα μ’έπεισε ότι τα βάζα είναι στο προσκήνιο της διακόσμησης. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τα πανέμορφα σχέδια και σχήματα.Το διαχρονικό τους χρώμα μπλέ-άσπρο είναι μοναδικό και αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και της ιστορίας της διακόσμησης.

Η ποιότητα στα βάζα είναι από κινέζικη πορσελάνη μέχρι την Delftware. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι πάντα φρέσκος και κομψός καθώς συμπληρώνει σχεδόν οποιοδήποτε ντεκόρ, σε οποιονδήποτε χώρο.

Στο καθιστικό ή το σαλόνι για να εναρμονιστεί με το decor, απλά προσθέστε μερικά μαξιλάρια και παραδοσιακά κινέζικα βάζα ή άλλα αξεσουάρ σε μπλε χρώμα και θα έχετε αυτόν τον τέλειο μπλε και άσπρο χώρο.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίθεση στα χρώματα του μπλέ-άσπρο ,τότε ένα φωτιστικό στο πράσινο χρώμα θα δώσει ένα μοναδικό και φίνο αποτέλεσμα. Ανακατέψτε και προσαρμόστε σχέδια, υφές και τόνους, για να επιτύχετε ένα μοναδικό χώρο.

Να θυμάστε πάντα ότι, όσο πιο σκούρα η απόχρωση του μπλε, τόσο πιο ξεκούραστο και ουδέτερο πρέπει να είναι το υπόλοιπο σαλόνι.

Το απαλό μπλε, σε συνδυασμό με  το μπεζ, προσφέρουν μια πιο θηλυκή και  ρομαντική αίσθηση.

Τα βάζα με ή χωρίς λουλούδια προσδίδουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο σας. Επιλέξτε το υλικό (κεραμικό, γυάλινο, μεταλλικό) που σας ταιριάζει . Συνδυάστε τα με δίσκους ή  πιατέλες άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.

Τοποθετήστε στους καναπέδες μερικά μαξιλάρια, στα τραπέζια, στον μπουφέ και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια επιθυμείτε, βάζα και άλλα αξεσουάρ σε μπλε και άσπρο χρώμα καθώς και κάδρα σε αντίστοιχο μοτίβο και δημιουργήσατε τον τέλειο συνδυασμό.

Τα βάζα είναι τα διακοσμητικά στοιχεία που θ’αναδείξουν τον χώρο σας. 

Επίσης συμπληρώστε στη συρταριέρα ή σ’ένα μικροέπιπλο που έχετε επιτραπέζιο φωτιστικό, μονόφωτο λαμπατέρ-πορτατίφ, λευκό με μπλε διακόσμηση και οβάλ καπέλο σε μπλε ή ουδέτερο χρώμα.

Πραγματικά, είμαι τόσο ενθουσιασμένη μ’αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων,που θα μπορούσα να γεμίσω την οθόνη του υπολογιστή με αμέτρητες εικόνες.Να θυμάστε ότι ο συνδυασμός του μπλε και του άσπρου αποκτάει καινούργιο νόημα και μπαίνει δυναμικά στη διακόσμηση του σπιτιού. Εσείς αν δεν θέλετε να έχετε αυτά τα δύο χρώματα μόνο, ανακατέψτε και προσαρμόστε σχέδια, τόνους και υφές για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu