Τα μπαμπού έπιπλα κήπου και η διακόσμηση τους!

Μπαμπού έπιπλα κήπου και βεράντας!

Τα  μπαμπού έπιπλα είναι εκπληκτικά για την  διακόσμηση κήπου και βεράντας.Προσδίδουν μια παραδοσιακή αίσθηση για άνοιξη και καλοκαίρι.Μπορείτε να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στη διακόσμηση αλλάζοντας το χρώμα των επίπλων σας. Το πράσινο ανοιχτό,το θαλασσί ή του ουρανού,το τυρκουάζ, το κίτρινο αλλά και το απαλό φυστικί. Δείτε τα mood board που ακολουθούν και πάρτε ιδέες.

 Η αρμονία των χρωμάτων επιτυγχάνεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσετε. Ένα απλό κίτρινο χρώμα, ξεκουράζει και ανανεώνει τον χώρο σας. 

Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά χρώματα,τολμήστε να αλλάξετε τα έπιπλα κήπου και θα δείτε τα αποτελέσματα στη διάθεσή σας άμεσα.

Αυτό το τόσο κομψό χρώμα έχει θετικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα.εναρμονίζεται με την φύση,προσφέροντας χαλαρωτική διάθεση. Τέλος, για την ολοκλήρωση του στυλ, δε θα μπορούσε να λείπει το πράσινο στοιχείο. Τα φυτά πάντα προσφέρουν φρεσκάδα και χρώμα. Όλα τα φυτά ταιριάζουν και ζωντανεύουν τον χώρο στη στιγμή.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κουνιστή μπαμπού (πολυθρόνα) καρέκλα για τον κήπο ή την βεράντας σας. Αν έχετε μεγάλο και ευρύχωρο μπαλκόνι είναι μαι ωραία λύση να απολαύσετε τον καθαρό αέρα. 

Το τυρκουάζ και το πετρόλ είναι  ιδανικά χαρούμενα και φωτεινά χρώματα που αλλάζουν ριζικά τα έπιπλα μπαμπού δίνοντας την καλοκαιρινή διάθεση στον δικό σας χώρο!

This Post Has 2 Comments

  1. πολυ ωραιες ιδεες αλλα τα υφασματα που τα βρισκουμε?

    1. Με το άρθρο αυτό ήθελα να δείξω τους χρωματικούς συνδυασμούς,τις υφές αλλά και τα σχέδια.Μπορείτε να προσαρμόσετε τα υφάσματα που θα βρείτε σε παρόμοιους τόνους και design.Καλό καλοκαίρι!

Comments are closed.

Close Menu