Υφάσματα και  συνδυασμοί για το σπίτι σας!

Συλλογή υφασμάτων για το σπίτι!

Τα υφάσματα επιπλώσεων ντύνουν και δίνουν το τελικό φινίρισμα στη διακόσμηση. Floral,καρό στο απρόμαυρο συνδυάζονται υπέροχα με μονόχρωμα υφάσματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ελαφριά επίπλωση. Με την κατάλληλη επιλογή θα δώσετε ιδιαίτερη αισθητική που θα αναδείξουν το χώρο με μοναδικό τρόπο.

 Χρησιμοποιήστε υφάσματα διαφορετικού ύφους, χρώματα έντονα ή παστέλ  ανάλογα με το ύφος του σπιτιού που έχετε. 

 Δημιουργείστε συνδυασμούς που συναρπάζουν και ντύνουν τον χώρο σας.

 Βάλτε πιο μονόχρωμα και σε ήπιους τόνους θέματα αν είστε πιο κλασικός τύπος.

Εμπριμέ σειρά υφασμάτων με καλοκαιρινά σχέδια,στο τυρκουάζ,καφέ. Κατάλληλο για τραπεζομάντηλα, κουρτίνες και μαξιλαράκια! Κομποζάρεται τέλεια με τα μονόχρωμα.

Ας δούμε όμως λίγο και τα γήινα χρώματα σαν βάση,σε συνδυασμό με τα πιο έντονα μέσα από την παλέτα του πράσινου.Για να επιτύχετε ένα σωστά αρμονικό αποτέλεσμα θέλει γνώση,θέλει συνδυασμούς, υλικών, χρωμάτων και υφών.

Στη  συλλογή των υφασμάτων  θα δείτε σχέδια και πολύχρωμους τόνους αλλά και διακοσμητικά  αντικείμενα.

Το αποτέλεσμα απογειώνει το στυλ, χαλαρώνει το μάτι και την ψυχή.Βάλτε φυσικά υλικά στα έπιπλα. Ξύλο,μπαμπού,ζεσταίνουν τον χώρο, σε συνδυασμό με υφάσματα από φυσικές ίνες.
Προτιμείστε τα πολύχρωμα θέματα αν ο χώρος σας είναι πιο μοντέρνος και τέλος μπερδέψτε τα υλικά,ψάθα,ύφασμα λινό βαμβάκι,δημιουργώντας layers. Τοποθετείστε αντικείμενα,όπως κοχύλια γυάλινα μπουκάλια με καλοκαιρινή διάθεση στο χώρο σας.

Ένας άψογος συνδυασμός   υφασμάτων όπως βαμβάκι και λινό,δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Close Menu