Χρώματα και πολυθρόνες στη διακόσμηση του σπιτιού!

Πολυθρόνες στον χώρο σας!

Η  επιλογή μιας πολυθρόνας είναι προσωπική υπόθεση αφού η πολυθρόνα είναι το έπιπλο που μας φιλοξενεί. Ξεκινώντας χρωματικά από το κίτρινο (αν σας αρέσει),στις σωστές αναλογίες και τονικότητες είναι ικανό να αναδείξει τον χώρο.Θα δείτε τις διαφορετικές του αποχρώσεις. Από τις πιο κρεμ ή στο κίτρινο του ηλιοτροπίου ή τους πιο όξινους τόνους του, όπως το λεμονί και το κίτρινο φωσφοριζέ, η γκάμα είναι τεράστια.

 Ό,τι κι αν επιλέξετε είναι σημαντικό να ταιριάζει στην αισθητική και την προσωπικότητά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε και να το εντάξετε αρμονικά στην διακόσμησή σας.

Αν αγαπάτε το χρώμα αλλά δεν τολμάτε να κάνετε μια δραστική αλλαγή στο σπίτι σας, αποκτήστε μια πολύχρωμη πολυθρόνα, σίγουρα θα ανανεώσετε το χώρο σας και σαφώς θα κάνετε μια fashion δήλωση με την επιλογή σας.

Σε τόνους του φούξια,ρόζ,μπορντώ,κόκκινο,ρόζ και μώβ. Αυτά τα χρώματα από μόνα τους κλέβουν την παράσταση. Μπορείτε να διαλέξετε μια μικρή χαμηλόμεση πολυθρόνα,ή μεγαλύτερη ανάλογα σε πιο δωμάτιο θα την τοποθετήσετε. Σίγουρα θα γίνει το αντιθετικό στοιχείο του χώρου σας.

Πολυθρόνα βελούδινη σε μπορντώ χρώμα με ξύλινα πόδια. Αυτό το έπιπλο προσφέρει άνεση και δίνει μια μοντέρνα vintage νότα στο χώρο σας.

Μοντέρνες προτάσεις, που προκαλούν αίσθηση.

Η φλοράλ πολυθρόνα είναι σίγουρα ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο για το σαλόνι, που δίνει χαρακτήρα και ύφος σε όλη την διακόσμηση.

Αν ο χώρος σας, έχει μονόχρωμα έπιπλα και γενικά δεν υπερβάλει με το χρώμα, τότε θα γίνει το κεντρικό διακοσμητικό κομμάτι του σαλονιού σας.

Το πράσινο και οι χρωματικοί τόνοι του.

Ιδανικό χρώμα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, είναι το σκούρο πράσινο. Δείχνει όμως απίστευτη η πολυθρόνα σε οποιοδήποτε χρώμα. Πρόκειται για μια πολυθρόνα που (γράφει πάνω της την άνεση) και αποτελεί την κορύφωση του  interior design .

Μία άλλη αγαπημένη απόχρωση είναι αυτή της μέντας και το κυπαρισί. Όλοι οι τόνοι του πράσινου δένουν εξαιρετικά με άλλα χρώματα,όπως το λευκό,μαύρο,μώβ και χρυσό.

Σιέλ,μπλέ.

Αυτή η πολυθρόνα έχει γίνει πλέον κλασική. Συνδυάζει άνεση και στυλ και είναι τόσο επιβλητική που μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρο σαλόνι μόνο από τέτοιες πολυθρόνες. 

 Τα καινούρια υπέροχα χρώματα,μέσα από την χρωματική παλέτα του μπλέ, φτιάχνουν καταπληκτική ατμόσφαιρα: Μιλάμε για πολλά μπλε- ραφ, σκοτεινά μπλέ και baby bleu.

 Τα βελούδινα και βελουτέ υφάσματα είναι και πάλι στη μόδα. Για την επένδυση μιας πολυθρόνας είναι το ιδανικό ύφασμα,λόγω της ανθεκτικότητας του.

Το μπλέ σκούρο βελούδο στην πολυθρόνα είναι ένα ανατρεπτικό come back, με νέους τρόπους ένταξης στη διακόσμηση του σπιτιού.

Αν επιλέξετε ένα διαφορετικό ύφασμα, την διαφορά θα την κάνει το χρώμα. Σε ένα σαλόνι όπου κυριαρχούν τα γκρι ή γενικά ουδέτερα χρώματα μια πολυθρόνα σε έντονο χρώμα (μπλε του κοβαλτίου,μπλέ-άσπρες ρίγες ή print ύφασμα, είναι το απόλυτο statement.

Πάντως όπως και ν’άχει μια ή περισσότερες πολυθρόνες είναι απαραίτητες  στο σπίτι.όπως είπαμε είναι προσωπική υπόθεση! 

Close Menu