You are currently viewing Μοντέρνα φωτιστικά οροφής!

Μοντέρνα φωτιστικά!

Τα φωτιστικά του σπιτιού,αλλάζουν την ατμόσφαιρα είτε είναι κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια. Η μόδα προχωράει και προστάζει πιο ιδιαίτερα φωτιστικά. Πολύφωτα εκκεντρικά, κρεμαστά φωτιστικά επί 3. Επιλέξετε το φωτιστικό που σας ταιριάζει και κάντε το σπίτι σας πιο φωτεινό, μοντέρνο και εντυπωσιακό.

Η επιλογή των φωτιστικών θα πρέπει να βασίζεται στα γούστα σας και στην πρακτικότητα. Είναι σημαντικό να βλέπουμε και να μην μας ενοχλεί. 

 Για τη διακόσμηση της κουζίνας,εδώ είναι ένα φωτιστικό με χρώμα πρακτικό και μοντέρνο. 

Η νέα τάση για πιο παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη αίσθηση στο δωμάτιο θέλει τα φωτιστικά να είναι διπλά.

Αν οι τοίχοι σας είναι ανοιχτόχρωμοι, τότε επιλέξτε φωτιστικά καπέλων σε έντονα χρώματα. Αν οι τοίχοι σας είναι σε έντονα ή σκούρα χρώματα, προτιμήστε ανοιχτόχρωμα ή λευκά φωτιστικά.

Αν θέλετε ένα πιο στιλάτο αποτέλεσμα κρεμάστε αντί για ένα, δύο ή παραπάνω φωτιστικά διαφορετικού μεγέθους

 Για να αναδειχθούν τα φωτιστικά σας, όταν έχουν έντονο χρώμα, φροντίστε ο υπόλοιπος χώρος να έχει πιο ουδέτερα χρώματα για να μην είναι υπερβολική η συνολική εικόνα.

Τα φωτιστικά σ’ ένα σπίτι επικρατούν και χαρίζουν άπλετο φωτισμό ενώ παράλληλα ολοκληρώνουν άρτια την αισθητική του χώρου.

Στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία επιλέξτε κρεμαστά φωτιστικά που να φτάνουν σε χαμηλή απόσταση προς το τραπέζι για καλύτερο design και μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κρεμάστε τα άνισα μεταξύ τους σε διαφορετικό ύψος. Μην ξεχνάτε ότι ο καλός φωτισμός μπορεί να γίνει σύμμαχός σας, στη δημιουργία ενός οικείου και ευχάριστου περιβάλλοντος!

Αφήστε μια απάντηση