Η διακόσμηση στο μπάνιο με ξύλινα έπιπλα!

Τα ξύλινα έπιπλα στο μπάνιο!

Για να διαλέξετε την καταλληλότερη επίπλωση, πρέπει πρώτα απ’ όλα να γνωρίζετε τις σωστές διαστάσεις του μπάνιου και τι έπιπλα θα ταίριαζαν μέσα σε αυτό,καθώς και με ποιον τρόπο. Ιδανική λύση είναι τα έπιπλα από ξύλο,στο φυσικό τους χρώμα.Έχουν την διαχρονικότητα αλλά και την ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου.

Φυσικά και τα διακοσμητικά αντικείμενα δίνουν άλλη νότα ομορφιάς στον χώρο. Βρείτε τις κατάλληλες ιδέες, σε συνδυασμό με το καλό γούστο,και αρκετό χρόνο.

Τα φυτά αποτελούν το νούμερο ένα στοιχείο που μπορεί να ζωντανέψει και να δώσει άμεσα και εύκολα φρεσκάδα σε έναν χώρο, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία ασύγκριτη αίσθηση γαλήνης.

Άλλη μια εξαιρετική ιδέα για το μπάνιο,είναι τα ξύλινα στοιχεία στα έπιπλα. Δίνει την αίσθηση σαν να βρίσκεστε σε κάποιο spa.

 Επιλέξτε φυτά αληθινά ή τεχνητά  και τοποθετήστε τα σε όμορφα δοχεία για μία αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας στο μπάνιο σας.

Όσο για τον φωτισμό στο μπάνιο στην περίπτωση, ωστόσο που επιθυμείτε κάτι πιο ιδιαίτερο, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως απλίκες και πρωτότυπα φωτιστικά .

 Μπορείτε να προσθέσετε  φυσικά υλικά σε άλλες μορφές, όπως ψάθινα καλάθια και κουτιά αποθήκευσης σε εμφανή σημεία, τα οποία εκτός από διακοσμητική διαθέτουν και χρηστική αξία.

 Η επιλογή του μαύρου χρώματος,στα πλακάκια του δαπέδου και τα γυάλινα αντικείμενα δίνουν μια πιο αρχοντική όψη στον χώρο.Πετσέτες σε ασορτί χρώματα, μερικά όμορφα καλάθια αποθήκευσης ή μπουκαλάκια από σαμπουάν και κρέμες σώματος, μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά,τοποθετώντας τα στην επιφάνεια του νιπτήρα.

Οι μπαταρίες για το μπάνιο με έπιπλα από ξύλο ταιριάζουν και δίνουν ένα ξεχωριστό μοντέρνο στυλ διακόσμησης ,αν είναι στο μαύρο ματ χρώμα.

Για ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ,είναι να επιλέξετε για το μπάνιο κεραμικά, γυάλινα ή ξύλινα αξεσουάρ.

Δείτε και μελετείστε τα mood board, με τις εικόνες και αποφασίστε πόσο θα σας χρησιμεύσουν οι πληροφορίες για ένα ιδανικό μπάνιο με ξύλινα έπιπλα!

Close Menu