Η ποιότητα ,η άνεση και το στύλ διακόσμησης στο καθιστικό σας!

Επιλέγοντας την άνεση στο καθιστικό σας!

Στη διακόσμηση ενός χώρου και ιδιαίτερα στο καθιστικό,καλό είναι να φροντίζετε για την άνεση και ποιότητα των επίπλων σας.Ο καναπές είναι, ίσως το σημαντικότερο έπιπλο σε ένα καθιστικό, καθώς φιλοξενεί μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Διθέσιος καναπές με μαλακή και σταθερή επένδυση σ’ ένα χαρούμενο και μοντέρνο χρώμα. Κάνετε ακόμα πιο άνετο τον καναπέ σας,προσθέτοντας μαξιλαράκια.

Καπιτονέ διθέσιος καναπές και πολυθρόνα στο απαλό σιέλ χρώμα.Ένα ιδανικό καθιστικό για μικρά σπίτια.

Οι πολυθρόνες δεν λείπουν από κανένα σπίτι.Εκτός από βολικές και χρήσιμες, οι πολυθρόνες, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και αισθητική, γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης.

Ένα άνετο μοντέρνο ανάκλιντρο κρεβάτι, μπορεί να σας κάνει να το λατρέψετε και να περνάτε ατελείωτες ώρες πάνω του. 

Αυτό το καπιτονέ ανάκλιντρο είναι το σχέδιο που ενσαρκώνει την ουσία της σικ πολυτέλειας σε ένα έπιπλο.

Καναπές,ανάκλιντρο κρεβάτι.

Εξετάστε τα βασικά χρώματα που κυριαρχούν στο καθιστικό σας ,αλλά και το μέγεθος του συγκεκριμένου χώρου για να επιλέξετε την πολυθρόνα οβάλ ή το ανάκλιντρο,που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και ταυτόχρονα ισορροπεί με τη διακόσμηση του χώρου σας. 

Πολυθρόνα Bow  σε οβάλ σχήμα. 

Πολυθρόνα και καναπές οβάλ συνδυάζουν τα απαλά και απλά στοιχεία με σκοπό τη δημιουργία μιας ήσυχης και γαλήνιας γωνιάς για εσάς.Τα χρώματα είναι σε γήινους τόνους, επιτρέποντας μια ανάλαφρη αλλά κομψή διακόσμηση στον χώρο σας.

Εάν στο καθιστικό σας κυριαρχούν τα ουδέτερα χρώματα, μπορείτε να δώσετε ένα διαφορετικό twist, προσθέτοντας ένταση με το μαύρο χρώμα και επιλέγοντας μαξιλαράκια με έντονες χρωματικές αποχρώσεις!

Close Menu