You are currently viewing Η σωστή διακόσμηση για το κομοδίνο του υπνοδωματίου σας!

Ο ρόλος του κομοδίνου στο υπνοδωμάτιο σας!

Ο ρόλος του κομοδίνου στο υπνοδωμάτιο,εκτός του ότι είναι διακοσμητικός,πρέπει να είναι και λειτουργικός. Ο σωστός τρόπος τοποθέτησης των αντικειμένων πάνω στο κομοδίνο,αν αξιοποιηθεί σωστά θα δώσει ένα χρήσιμο αποτέλεσμα. Επιλέξετε τ’αντικείμενα που θέλετε να τοποθετήσετε,σε διάφορα ύψη(ψηλό, μεσαίο, χαμηλό), ώστε να δημιουργούν στην όψη μια κίνηση. Αν κάποιο διακοσμητικό  σας είναι πολύ χαμηλό. χρησιμοποιήσετε μια στοίβα από μικρά βιβλία ώστε να δώσετε ύψος.

 

 

Οι επιλογές σας ,να είναι προσεκτικές στα έπιπλα καθώς και τα μεγέθη τους ,να είναι ανάλογα του χώρου. Όταν τα κομοδίνα διακοσμούνται με μοναδικά στοιχεία,τότε γίνονται το επίκεντρο στο υπνοδωμάτιο σας.Ένα φωτιστικό ,ένα μικρό βάζο με λουλούδια,αλλάζει το σκηνικό δίνοντας μια μοναδική  αίσθηση. 

Το κομοδίνο του υπνοδωματίου σας  θα πρέπει να φιλοξενεί εντυπωσιακά διακοσμητικά.Σας προτείνω να προσθέσετε στη διακόσμηση του κομοδίνου σας μια προσωπική πινελιά που θα λέει ότι είσαστε εσείς.

Τα διακοσμητικά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη διαδικασία της διακόσμησης. Συμπληρώνουν την συνολική όψη και προσθέτουν τις πινελιές αυτές που όλοι αγαπούμε τόσο πολύ.

 

 

Βασικό στοιχείο στη διακόσμηση του κομοδίνου σας είναι το φωτιστικό, το οποίο μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σύνολο της διακόσμησης του υπνοδωματίου σας.

Κομοδίνο και ρολόι πάνε πακέτο. Είναι το απαραίτητο στοιχείο που θα βάλει τα “πράγματα στην ώρα τους.” Μικρά μινιμαλιστικά ρολόγια σε χρώματα που ταιριάζουν στην διακόσμηση σας γίνονται απαραίτητα.

Ο πίσω τοίχος του κομοδίνου σας είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει κάποιο έργο τέχνης, εναλλακτικά ο πίνακας μπορεί να ακουμπήσει στο πίσω μέρος του κομοδίνου.

Τοποθετήσετε στο σύνολο των αντικειμένων, της διακόσμησης του κομοδίνου σας φυσικά υλικά, όπως κάποιο μικρό φυτό ή φρέσκα λουλούδια. 

 

Γι όσους αγαπούν το νυχτερινό διάβασμα που τους χαλαρώνει,μπορείτε να τοποθετήσετε, 2-3 βιβλία.

 

Χρησιμοποιήστε κορνίζες, όμορφα βάζα, αγαπημένα αντικείμενα, βιβλία, κεριά, ακόμη και έναν όμορφο δίσκο για να τοποθετήσετε το διακοσμητικά σας μέσα.

Τοποθετήσετε στο σύνολο των αντικειμένων που θα φιλοξενεί το κομοδίνο σας σε μονό αριθμό, τρία, πέντε κλπ.

Κάντε ένα χρηστικό κομμάτι ενδιαφέρον, επιλέγοντας ένα ρολόι που θα σας ξυπνάει για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Υπάρχουν σε διαφορετικά pop χρώματα.

Αφήστε μια απάντηση