You are currently viewing Η σωστή διάταξη των διακοσμητικών αντικειμένων πάνω στην επιφάνεια της κονσόλας!

Διακόσμηση της κονσόλας!

Διαβάστε το νέο άρθρο, που σας δίνει χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης για την επιφάνεια της κονσόλας. Όσοι αγαπούν τη διακόσμηση, μπορούν να γίνουν δημιουργικοί, αποκτώντας νέες ιδέες που θα βρείτε στις παρακάτω σύνθετες εικόνες.

  Για το σωστό styling στην επιφάνεια της κονσόλας,υπάρχουν κάποιες κινήσεις για την αρμονική διάταξη των διακοσμητικών αντικειμένων. Ξεχωρίστε τ’αντικείμενα που σας αρέσουν και ξεκινήστε στην σωστή διάταξη ,πάνω στην επιφάνεια της κονσόλας.Ένα ξύλινο κουτί γίνεται η βάση για να τοποθετήσετε ένα μικρό γυάλινο κηροπήγιο. Στο μέσον της κονσόλας ένα φυτό και στην δεξιά γωνία τοποθετείστε κάτι με καθορισμένη μορφή ,όπως τα κηροπήγια.

Ένα φυτό ή ένα λουλούδι σε γλάστρα θα δώσει ζωή και είναι ένα σούπερ διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Τοποθετείστε βιβλία, ή  κάτι χαλαρό και ξεκούραστο όπως ένα μπολ μόνο του ή με φρούτα.Τα ψάθινα καλάθια κάτω από την κονσόλα εφ’όσον υπάρχει κενό δίνουν λύσεις για να τοποθετείτε περιοδικά ή ότι άλλο θέλετε.

Ένα πορτατίφ μικρό,στην άκρη της κονσόλας,ένα κάδρο,μια φωτογραφία ή ζωγραφιά είναι κάτι που δίνει διαφορετική όψη γιατί θεωρείται προσωπικό στοιχείο.Ένα όμορφο αγγείο, αγαλματίδιο, φωτογραφίες μέσα στο πλαίσιο θα βρουν μια θέση στο διάδρομο, αν στέκονται στην κονσόλα.

Φυσικά,τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της κονσόλας είναι τα  διακοσμητικά. Πρώτα απ ‘όλα, ο σχεδιασμός της επιφάνειας του τραπεζιού και των ίδιων των ποδιών μπορεί να προσθέσει πολυτέλεια και κομψότητα στον χώρο που θα την τοποθετήσετε.Αυτό εξαρτάται από το ύφος της διακόσμησης που ήδη έχετε.

Ένας ξεχωριστός καθρέφτης συμπληρώνεται τέλεια από μια στενή ξύλινη κονσόλα με μεταλλικά πόδια. Σας δίνει το ερέθισμα για την τοποθέτηση των διακοσμητικών στοιχείων σας.

Χρειάζεστε ένα ψηλό φωτιστικό, ένα πίνακα κρεμασμένο στον τοίχο και  διακοσμητικά στοιχεία,  που να σας αρέσουν. Βάλτε το φωτιστικό στην μία άκρη και κρεμάστε τον πίνακα μερικά εκατοστά ψηλότερα από το ύψος της κονσόλας. Βεβαιωθείτε  ότι ο πίνακας είναι πιο ψηλά από το φωτιστικό ώστε να δημιουργεί μια ωραία εικόνα.

Ένας καθρέφτης οδηγεί το μάτι στο φωτιστικό πάνω στην κονσόλα και με τη σειρά του στο σκαμπό κάτω από αυτήν. 

Δοκιμάστε να παίξετε με τις  αντιθέσεις. Βάλτε λευκά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα πιο σκουρόχρωμο έπιπλο.Όπως εδώ στην κονσόλα την ξύλινη.Είναι μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. 

Δώστε αρμονία στα ασύμμετρα αντικείμενα, τοποθετώντας τα με επιδέξιο τρόπο. Βάλτε στο κέντρο της επιφάνειας  όλα τα ασύμμετρα πήλινα γλαστράκια. Ακριβώς πάνω απ’αυτά τοποθετείστε ένα μεγάλο στρογγυλό καθρέπτη  και στην δεξιά γωνία βάλτε ένα ψηλό φωτιστικό για να δημιουργήσετε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα αντίθεση και διαβάθμιση στο ύψος.

Σε μια ξύλινη κονσόλα, για να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα,δώστε ισορροπία στα ύψη,μ’ένα κοντό αντικείμενο(κερί),δίπλα σ’ένα φυτό πάνω στα βιβλία τοποθετημένο.Οι επιλογές είναι πολλές για να διακοσμήσετε την δική σας κονσόλα,είτε είναι στον διάδρομο του σπιτιού ή στο υπνοδωμάτιο σας ή σε κάποιο σημείο του σαλονιού σας.Όπως και ν’έχει όταν γίνεται σωστά και αρμονικά ,η διακόσμηση το αποτέλεσμα θα φανεί!

Αφήστε μια απάντηση