You are currently viewing Έμπνευση, καινοτομία, αισθητική για μια όμορφη κουζίνα!

Τα νέα design trends στη διακόσμηση της κουζίνας σας!

Σκέφτεστε ν’ανανεώσετε τον χώρο της κουζίνα σας; Υπάρχουν ιδέες που θα τις λατρέψετε. Είναι οι κουζίνες που με την πρώτη ματιά θα τις “ερωτευθείτε”.  Σκεφτείτε το μοντέρνο στυλ,που είναι τόσο τόσο δημοφιλές σήμερα για την κουζίνα-σαλόνι. Αν η κουζίνα σας ,εντάσσεται σε έναν ενιαίο χώρο, που ενώνεται με το καθιστικό,τότε ένα διαχωριστικό από μέταλλο και ξύλο θα κλέβει την εντύπωση και θα χωρίζει,  την κουζίνα από το σαλόνι.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αν την αναζητάτε στην κουζίνα σας,δείτε τις εικόνες,πάρτε σημειώσεις, ώστε να επιλέξτε το στιλ που σας ταιριάζει, σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις στο interior design. Οι καρέκλες σε δύο χρωματισμούς το λευκό-γκρι,μαζί με το στρογγυλό τραπέζι, θα είναι το επίκεντρο και η έμφαση της κουζίνας. 

Η μεταμόρφωση ενός χώρου, συχνά, απαιτεί απλώς κάποιες μικρές πινελιές. Η εύστοχη επιλογή χρωμάτων, υλικών και ύφους αποτελεί το μαγικό τρίπτυχο που απογειώνει τη σχεδιαστική προσωπικότητα του πιο αγαπημένου μας χώρου. Άλλωστε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές και ανανέωση σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή που τον χρησιμοποιείτε και περνάτε σε αυτόν.

Το λευκό χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας είναι το πιο διαχρονικό από όλη την χρωματική παλέτα και πότε δεν θα φύγει από την μόδα. Η κουζίνα είναι ένας χώρος που χρειάζεται να είναι φωτεινός. Πρέπει να φαίνονται όλα ξεκάθαρα για λόγους υγιεινής, εκτός από λόγους αισθητικής.  Χρειάζεται κάποιες μικρές πινελιές, για να γίνει εντυπωσιακή και σύγχρονη μια κουζίνα.Ο τοίχος με τα διακοσμητικά τούβλα,πραγματικά θα κάνει την αντίθεση ,στον χώρο της κουζίνας.

Αν θέλετε η κουζίνα σας να φαίνεται μεγάλη, αλλά να έχει και μοντέρνα διακόσμηση, επιλέξτε ένα ουδέτερο χρωματικό σχήμα. Όσο μικρότερη είναι η αντίθεση μεταξύ του κύριου χρώματος και του χρώματος έμφασης, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο χώρος.

 Ο σωστός φωτισμός αναδεικνύει τον χώρο. Ο συνδυασμός βιομηχανικών υλικών με ξύλο αλλά και μέταλλο χαρίζει στην κουζίνα σας την άνεση. Οι γκρι αποχρώσεις συνδυάζονται, ιδανικά με γήινα χρώματα. Σε minimal γραμμές το μοντέρνο αυτό στιλ έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ξύλο να δημιουργεί αυτή την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα για τον χώρο σας.

Προτιμήστε, σχέδια και υλικά και την πρακτική επιλογή σχεδιασμού, για την διακόσμηση της κουζίνας. Εδώ τα χερούλια ή πόμολα απουσιάζουν εντελώς από τα ντουλάπια και τους αποθηκευτικούς χώρους. Το σύστημα είναι εργονομικό, επειδή οι πόρτες ανοίγουν με μια απλή ώθηση, η οποία είναι πολύ βολική.

Ο μινιμαλισμός και οι καθαρές γραμμές,αντικατοπτρίζει τον ρυθμό της εποχής μας. Πάρτε ιδέες για να προσαρμόσετε στο ρυθμό της εποχής και της τεχνολογίας την διακόσμηση και τον σχεδιασμό για την δική σας κουζίνα!

Αφήστε μια απάντηση