Αυτή είναι η νέα τάση χρωμάτων για το μπάνιο σας!

Τα ιδανικά χρώματα για το μπάνιο σας!

Φέρτε την θαλασσινή αύρα  στο μπάνιο σας ,βάφοντας τους τοίχους στο υπέροχο  γαλάζιο χρώμα .Αυτό το χρώμα δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με το λευκό χρώμα των ειδών υγιεινής, γι’αυτό και είναι σταθερή αξία στο βάψιμο των τοίχων ενός μπάνιου.

 Η διακόσμηση είναι αυτή που θα προσθέσει χρώμα και στιλ στο χώρο σας και θα αναδείξει και τις αποχρώσεις του μπάνιου σας.

Διακοσμήστε με λευκά έπιπλα για να ενισχύσετε το τυρκουάζ χρώμα στον τοίχο του μπάνιου. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν τα μαύρα πλακάκια στο τοίχο που βρίσκεται η μπανιέρα. 

Επιλέξτε παλ αποχρώσεις για τους τοίχους σας και πολύχρωμα διακοσμητικά. Δώστε στο μπάνιο σας ένταση και πειραματιστείτε με όμορφες αποχρώσεις που θα αναβαθμίσουν το στιλ του.

Ένας πολύ όμορφος συνδυασμός ημίλευκου με γκρι , μαζί με τα δύο χρώματα το έντονο σιέλ και το πράσινο δημιουργεί μια εξαιρετική χρωματική παλέτα στο εικονιζόμενο μπάνιο. 

θέλετε να δώσετε ένταση,στο μπάνιο σας; Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια στα πλακάκια δαπέδου και τοίχου. Επιλέξτε πλακάκια για το πάνω μέρος του νιπτήρα και βάψτε το υπόλοιπο σε μια απόχρωση που να ταιριάζει με το σύνολο.

Επιλέξτε πλακάκια που ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου  και ενισχύστε με  άλλα διακοσμητικά σε άλλα σχέδια αλλά σε παρόμοια χρώματα.

Αλλη μια απόχρωση που είναι ιδανική για το μπάνιο είναι το σκούρο πράσινο . Το συγκεκριμένο χρώμα δίνει ένταση στο χώρο χωρίς να είναι ιδιαίτερα κουραστικό. Επιλέξτε το σε συνδυασμό με πιο ανοιχτές αποχρώσεις λευκού και γκρι για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

This Post Has One Comment

  1. Ενδιαφέρουσες προτάσεις , έξυπνες λύσεις , ιδέες που εύκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Μπορείτε να προτείνετε συνδιασμό στον ίδιο χώρο του μπάνιου ντουζιέρας και μπανιέρας? Ο χώρος έχει διαστάσεις 3.30 x 1.70 και ύψος 1.90. Επίσης στο χώρο υπάρχει και πλυντήριο

Comments are closed.

Close Menu