Βελούδινες καρέκλες για την τραπεζαρία σας!

Το βελούδο και η διαχρονικότητα του!

Προσθέστε μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας στη διακόσμηση για την τραπεζαρία σας.Οι βελούδινες καρέκλες , εκτός από αισθητικά ωραίες πρέπει να είναι αναπαυτικές και πρακτικές.Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα που εύκολα μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα επίπλων.Η επιλογή που θα κάνετε θα είναι ανάλογη με την υπάρχουσα διακόσμηση στον χώρο σας.

Μοντέρνα και σύγχρονη τραπεζαρία στο dark green colour,για τις καρέκλες.Το μεγάλο τραπέζι με την ξύλινη επιφάνεια και τον μεταλλικό σκελετό δημιουργεί την αίσθηση του mid century decor.

https://www.ideesgiadiakosmisi.gr/Οι βελούδινες καρέκλες τραπεζαρίας,είναι μια επιλογή που θα αναβαθμίσει και θα ανανεώσει την τραπεζαρία σας. Έτσι ενισχύετε την διαχρονικότητά της προσφέροντας την απαραίτητη άνεση για να γευματίσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Οι έξι καρέκλες  τραπεζαρίας,είναι κατασκευασμένες από μεταλλικά πόδια σε χρυσό χρώμα. Τα καθίσματα είναι από βελούδινο ύφασμα σ’ένα εκλεπτυσμένο ροζ χρώμα.

Υψηλής αισθητικής διακόσμηση για την τραπεζαρία με καρέκλες από βελούδο, στο υπέροχο ασυνήθιστο χρώμα του λιλά.

 Τα καθίσματα της τραπεζαρίας είναι κατασκευασμένα από βελούδινο ύφασμα σ’ένα εκλεπτυσμένο σκούρο  πράσινο χρώμα. Άνετες μοδάτες οι βελούδινες καρέκλες είναι μια επιλογή που θα σας ικανοποιήσει. Δίνουν μια ιδιαίτερη χροιά στην τραπεζαρία που σίγουρα δεν θα είναι αθέατες στην διακόσμηση!

Close Menu