Η νέα τάση χρωμάτων για να δώσετε την λάμψη στα έπιπλα σας!

Λάμψη στα έπιπλα σας!

Αν ασχολείστε με κατασκευές, επισκευές  ή ανακαινίσεις των επίπλων και του σπιτιού γενικότερα, πρέπει να έχετε αρκετές γνώσεις γύρω από τα χρώματα και τα βερνίκια. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα όλη την δουλειά θα την κάνει η υπομονή και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε. Τα γυαλιστερά έπιπλα είναι η νέα τάση στην διακόσμηση του σπιτιού. Αν έχετε κάποιο έπιπλο που θέλετε να αλλάξετε χρώμα,μην διστάσετε να ζητήσετε στην αγορά χρώματα που είναι γυαλιστερά. Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλία χρωμάτων.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν την πολυτέλεια με το χρώμα του μαύρου στην κονσόλα και το τραπεζάκι σαλονιού. Προσθέστε ιδιαίτερα μικροέπιπλα στον χώρο σας, αν θέλετε να ξεχωρίζει.

Ανανέωση βαμμένων επιφανειών!

Επαναλαμβάνοντας το βάψιμο παλιών χρωματισμένων επιφανειών, δε διαφέρει πολύ από το αρχικό βάψιμο. Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσετε χρώματα του ίδιου είδους. Η παλιά στρώση και η καινούρια θα πρέπει απαραίτητα να έχουν την ίδια βάση διαλυτικού μέσου.Είναι πολύ σημαντικό,εκτός αν γίνει εξ’ολοκλήρου τρίψιμο στο έπιπλο και φύγει το χρώμα εντελώς.

Πάνω δηλαδή σε χρώμα συνθετικών ρητινών, μόνο βερνίκι συνθετικών ρητινών μπορεί να περαστεί και πάνω σε ακρυλικό, μόνο ακρυλικό.

Για την αφαίρεση των παλιών χρωμάτων, το τρίψιμο αποδεικνύεται πρακτικότερο, αφού προετοιμάζει το ξύλο και για το νέο βάψιμο που θα επακολουθήσει.Τέλος, το τρίψιμο πρέπει να είναι πραγματικά τέλειο.Τα mood borad,που ακολουθούν δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα της βαφής γυαλιστικού χρώματος.

Το baby bleu,χρώμα στην συρταριέρα.

Κλασσική συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο σ’ένα φωτεινό σιέλ χρώμα.

Αν προτιμήσετε το λευκό χρώμα,δώστε έμφαση στα πόμολα των επίπλων.

Αγαπημένο χρώμα το μπλε σκούρο,για το  σπίτι σας. Ανάλογα την απόχρωση  του, το μπλε γίνεται μπαλαντέρ για όλα τα στυλ και γούστα.

Εκτός από την προσωπική δουλειά που θα καταβάλλετε, πρέπει να υπολογίσετε τις ανάγκες τις οποίες έχει κάθε κομμάτι από αυτά ,όσον αφορά την προετοιμασία την οποία θα πρέπει να υποστεί το έπιπλο ώστε να υποδεχτεί σωστά τις στρώσεις χρώματος και να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο του με ένα γυαλιστερό ροζ ή φούξια.

Κονσόλα στο κόκκινο γυαλιστερό χρώμα και vintage χερούλια. Κατάλληλη για να αποθηκεύεται διάφορα αντικείμενα και να δώσει μια διαφορετική άποψη στον χώρο σας.Τελικά με την ανανέωση χρωμάτων στα έπιπλα δημιουργείτε ένα κόσμο αισθητικής τελειότητας και  απαράμιλλου design!

This Post Has 2 Comments

  1. Απίθανα!!!!!!! Όλα είναι θαυμάσιες προτάσεις. Ξετρελάθηκα και με τη σιέλ συρταριέρα. Και δεν συμπαθούσα το γυαλιστερό χρώμα…με εκανες να αναθεωρήσω
    Σ’ευχαριστώ
    Καλή σου μέρα

    1. Είναι το χρώμα του καλοκαιριού.Έτσι το λέω Άννα μου. Σ’ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!

Comments are closed.

Close Menu