Οι κονσόλες της εισόδου σε ύφος Rustic!

Η Ρουστίκ διακόσμηση στον χώρο σας

To Rustic ή Rustic Modern ( Ρουστίκ ) είναι μια μέθοδος εσωτερικού σχεδιασμού, που αναφέρεται στην χρήση και εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων και υλικών που προέρχονται από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό, συνδυασμένα σωστά, δηλαδή με Rustic Modern design και να αποδώσουν έναν σύγχρονο σχεδιαστικό συνδυασμό με καταπληκτικά αποτελέσματα.

 

 Ο όρος παραδοσιακή ή αγροτική κατοικία, εκφράζεται η κατασκευή που έχει να κάνει με το ξύλο και την πέτρα ή και το μέταλλο. Αυτά τα τρία στοιχεία είναι ο οι βάσεις της ρουστίκ διακόσμησης. Εδώ βλέπετε τις rustic,κονσόλες μοντέρνου ή παραδοσιακού σχεδιασμού,για την είσοδο στο σπίτι.

Κομψή και ρουστίκ η κονσόλα είναι ένα σημαντικό θέμα, για να μπορέσετε να την εντάξετε στον χώρο σας. Αν τοποθετήσετε μόνο ένα στοιχείο ή δύο για να μαλακώσετε ένα σύγχρονο χώρο, το σωστό ρουστίκ κομμάτι διακόσμησης μπορεί να χωρέσει,όπως το έχετε εσείς σχεδιάσει. 

Το rustic είναι ένα στυλ με έμφαση στα φυσικά και μη επεξεργασμένα στοιχεία. Αναδεικνύει την αυθεντική ομορφιά των φυσικών υλικών, προσδίδοντας στο χώρο μία μοναδική αίσθηση ζεστασιάς. Το βλέπετε εδώ στην επιφάνεια της κονσόλας,το ακατέργαστο ξύλο,με τα μεταλλικά πόδια.

Αυτό το τραπέζι κονσόλα είναι λιτό και κομψό. Θα εισάγει μια ρουστίκ πινελιά στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας.

Ρουστίκ διακόσμηση στο σπίτι μπορεί να έχει μια θέση σε οποιοδήποτε χώρο. Είτε το στυλ της χώρου σας είναι μοντέρνο ή παραδοσιακό.

Το ύφος της διακόσμησης που φέτος μας έδωσε αυτό το συναίσθημα είναι η μίξη του μοντέρνου και του ρουστίκ ύφους.

Πως μπορεί να συνδυαστεί μια μορφή εσωτερικής διακόσμησης επηρεασμένη από τον αρχοντικό-παραδοσιακό πολιτισμό με την μοντέρνα νότα; Όταν το ξύλο συναντάει την πέτρα και το μέταλλο,τότε υπάρχει το στυλ διακόσμησης rustic.

Ακόμα η κονσόλα μπορεί να γίνει μια εντυπωσιακή βάση για την τηλεόραση .Επίσης μπορείτε να επιλέξετε  ένα έπιπλο που να συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή ξύλου με μια επεξεργασμένη- το λεγόμενο mdf  σε μοντέρνο ύφος. Η βάση τους είναι το ξύλο όμως το αποτέλεσμα είναι τόσο διαφορετικό και τόσο ταιριαστό.

Τα διακοσμητικά χώρου θα τα επιλέξετε,ώστε να ταιριάζουν με το ύφος της διακόσμησης.Κεραμικά βάζα,ή γυάλινα,φανάρια, κορνίζες, πίνακες, φωτιστικά, καθρέπτες, ρολόγια με γούστο και άλλα.
Οι έντονες άκρες και μεταλλικές λεπτομέρειες, στα έπιπλα σε ρουστίκ στυλ εντυπωσιάζουν και είναι διαχρονικά κομμάτια. Δείτε τις παρακάτω εικόνες!

This Post Has 3 Comments

  1. Καλημερα σας, θέλω να ρωτήσω αν οι κονσολες ειναι διαθεσιμες σε κάποιο κατάστημα στην Ελλαδα. Σας ευχαριστώ πολύ!!

    1. Καλημέρα Δήμητρα. Νομίζω ότι αν θα πληκρολογήσετε ακριβώς ,αυτό που ζητάτε στο διαδίκτυο,θα βρείτε πολλά ελληνικά on line shop με τ’ανάλογα έπιπλα. Να ξέρετε ότι έχουμε πολλά και τα περισσότερα είναι εισαγωγής. Σας ευχαριστώ!

      1. Καλησπερα και καλη χρονια. Δυστυχως τα ελληνικα on line shop δεν εχουν τιποτα παρομοιο. Δημητρα μπορεσες να βρεις κατι?

Comments are closed.

Close Menu