You are currently viewing Οι κουρτίνες στη διακόσμηση του σπιτιού σε γήινα χρώματα!

Κουρτίνες και διακόσμηση!

Οι κουρτίνες αποτελούν σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού μας πέρα από την χρηστικότητά τους. Διαμορφώνουν το στυλ κάθε δωματίου του σπιτιού και σας προστατεύουν απ’ τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ακολουθώντας λιτές γραμμές στις αναρτήσεις των κουρτινών ,αλλά και απορρίπτοντας τους φλύαρους συνδυασμούς πετυχαίνουμε την απόλυτη δυναμική μιας μοντέρνας διακόσμησης.

 Η διακόσμηση του χώρου σε γκρι χρώματα ,είναι ένα άριστο χρώμα για να στηρίξει το μινιμαλιστικό και το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης. 

Αναζητείστε κουρτίνες σε αποχρώσεις κοντινές στα χρώματα των τοίχων.Είναι μια ασφαλής επιλογή. Δείτε ένα χρωματολόγιο και σίγουρα θα βρείτε το πιο κοντινό για εσάς…

 Οι διάφανες κουρτίνες επιτρέπουν τη διάχυση του φυσικού φωτός μέσα στο σπίτι πολύ πιο εύκολα από άλλα χρώματα.

 Δεν κουράζουν στην όψη και ταιριάζουν σχεδόν με κάθε επίπλωση. Αν θέλετε άπλετο φως και  απλότητα, τότε τα διάφανα υφάσματα σε κουρτίνες είναι κατάλληλες.

Εάν στο υπνοδωμάτιο σας έχετε έπιπλα σε αποχρώσεις του γκρι και θέλετε να  διαλέξετε κουρτίνες,
 μπορείτε να συνδυάσετε  τις κατάλληλες μοντέρνες κουρτίνες σε γκρι αποχρώσεις. 

Μπορείτε να επιλέξετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, αν δε θέλετε να σκοτεινιάσει πολύ το υπνοδωμάτιο σας. 

Με την τοποθέτηση των κουρτινών στο σπίτι διατηρείτε την αίσθηση απλότητας και συγχρόνως αναδεικνύετε την όψη των επίπλων, στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας!

This Post Has 6 Comments

  1. Άννα

    Ωραίες ιδέες αν και γκρι δεν έχω καθόλου στο σπίτι μου. Μ’αρέσουν όμως οι κουρτίνες γιατί δίνουν στυλ στο δωμάτιο.
    Αντιπαθώ τα παράθυρα χωρίς κουρτίνα…
    Είδα και το προηγούμενο ποστ σου. Την αλλαγή της τραπεζαρίας. Πολύ μου άρεσε. Μετά τη βαφή του γκρι τι έκανες; Δεν περιγράφεις το μετά…και είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα
    Καλή σου μέρα Μαρία μου

  2. Δωρα

    Που θα βρω την πρωτη κουρτινα;Ειναι πολυ ωραια

    1. Σίγουρα θα βρείτε πολλά ωραία υφάσματα σε on line shops.Εδω δίνω ιδέες διακόσμησης και εσείς προσαρμόζετε το γούστο σας .

Αφήστε μια απάντηση