Αναπαλαίωση στα παλιά έπιπλα!

Ονειρεμένες τραπεζαρίες!

Έχετε παλιά έπιπλα της γιαγιάς που με την πάροδο του χρόνου τα κληρονομήσετε; Δεν σας αρέσουν, όπως είναι και θέλετε να τα φρεσκάρετε,να κάνετε κάποια αλλαγή χρώματος και να τους δώσετε πάλι την ζωντάνια που είχαν όπως παλλιά. Όμως όσο και εάν θέλετε μία συνολικά ανανέωση, είναι γεγονός πως τα έπιπλα κοστίζουν ακριβά. Από την μια μεριά θέλετε να τα πετάξετε ή να τα χαρίσετε, αλλά από την άλλη είναι πραγματικά κρίμα, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο.

Η απάντηση σ’ αυτά τα διλήμματα είναι μία.Αν έχετε  ελεύθερο χρόνο, μετατρέψτε τα παλιά και φθαρμένα έπιπλα σε σύγχρονες κατασκευές που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα τού σπιτιού σας, αλλά και το κυριότερο, την διάθεσή σας. 

Με το πέρασμα του χρόνου τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο κόσμος,έγινε ανάλαφρος και αναζητά όλο και περισσότερο ένα σπιτικό περιβάλλον που κινείται ανάμεσα στο απόλυτο minimal σε τόνους τού λευκού, έως τα έντονα χρώματα που μεταφράζονται σε ζωή, κέφι, διάθεση και δημιουργικότητα. Παρόλα αυτά,και επειδή οι αντίκες αποτελούν κλασική αξία, είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα διαθέτουν έπιπλα από εκείνη την μακρινή εποχή όπου το καφέ σε όλες τις αποχρώσεις ήταν η πρώτη επιλογή. Δεν έχει σημασία εάν τα έχετε στον χώρο σας και δημιουργούν μία ατμόσφαιρα εποχής Λουδοβίκου…Γι’αυτό σας παραθέτω mood board με εικόνες από τραπεζαρίες που έχουν αλλάξει στο χρώμα και την ταπετσαρία για τις καρέκλες και στολίζουν όμορφα το σπίτι σας.

Αυτές οι εικόνες είναι από το σπίτι μιας φίλης μου που στην διάρκεια του καλοκαιριού έφτιαξα την παλιά τραπεζαρία της με αυτά τα χρώματα.Αν θέλετε περισσότερες πληρ. πατήστε το link σε παλιότερη ανάρτηση μου!

This Post Has One Comment

  1. Καλημερα ψαχνω ενα τραπεζι για τραπεζαρια τετραγωνο 0.90Χ0.90η 1Χ1 τετραγωνο ανοιγομενο , παλιο η καινουργιο σε λογικη τιμη,εαν υπαρχει ενδιαφερον απαντηστε μου ευχαριστω.

Comments are closed.

Close Menu