Διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού με στυλ!

Ιδέες με στυλ!

Σιγά -σιγά μπαίνουμε σε εορταστική περίοδο.Από τον Οκτώβριο και μετά,οι ονομαστικές εορτές θα είναι περισσότερες. Τι σημαίνει αυτό; Σίγουρα πολλοί από εσάς θα θέλουν να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα για να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διακόσμησης και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα γούστα. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά, λουλούδια, βάζα, δίσκους,  βιβλία και περιοδικά, εντυπωσιακά άλμπουμ φωτογραφιών, μπολ και σουβέρ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα.Επιλέξτε δύο παρόμοια τραπεζάκια σε διαφορετικά επίπεδα. Το σαλόνι σας θα γίνει ιδιαίτερο. 

Μπορείτε να στολίσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με   διάφορα αντικείμενα. Το χρυσό με το ασημί  είναι άκρως εντυπωσιακό. 

Τοποθετείστε διακοσμητικά αντικείμενα στις 4 γωνίες του τραπεζιού. Προσθέστε μερικά κομμάτια εσωτερικά για να σπάσει η γεωμετρία και αφήστε  χώρο για να «αναπνέουν» τα διακοσμητικά και φυσικά για να διατηρεί τη χρηστικότητά του το τραπεζάκι.

Λαμπερή διακόσμηση,με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία.

Το στρογγυλό βάζο με τα  λουλούδια, τα ψηλά κηροπήγια ταιριάζουν σ’ένα χαρούμενο και φωτεινό χώρο. 

Αν το τραπεζάκι σας έχει ορθογώνιο σχήμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νοητή ευθεία με μερικά groups από διακοσμητικά στοιχεία. Παίξετε με το ύψος των αντικειμένων, ώστε να μην είναι υπερβολικά αυστηρή η τελική φόρμα.

Μερικές φορές, τα πιο απλά πράγματα στη διακόσμηση είναι κάτι παραπάνω από αρκετά. Βρείτε εντυπωσιακά αντικείμενα  και χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε το κέντρο του τραπεζιού σας.

Στην διχρωμία (μαύρο λευκό) είναι μια πρόκληση στην διακόσμηση ενός χώρου.Αν θέλουμε να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο,τοποθετήσετε κεριά για πιο dramatic style. 

 Η γεωμετρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση.Χρησιμοποιήστε ομοιόμορφα ψηλά κηροπήγια και δύο μικρότερα.Το βάζο με τα λουλούδια μπορεί να είναι διαφορετικό για να κάνει την αντίθεση. 

 Τοποθετήσετε έναν μεγάλο δίσκο στη μέση ή στην άκρη του και  διακοσμήσετε  τον, μ’ένα μεγάλο βάζο και τρία γυάλινα κηροπήγια σε διαφορετικά ύψη.Αν δεν θέλετε δίσκο, μπορείτε να βάλετε βιβλία, διαφορετικά μπολ και σουβέρ. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και το τραπέζι σας ως καμβά για να δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση.

Coffee table books, κεριά, λουλούδια, έργα τέχνης ή σουβενίρ, αρωματικά sticks, ακόμα και μικρά γλαστράκια, μπορούν να δημιουργήσουν μια απίστευτα στυλάτη σύνθεση, που θα μοιάζει σαν να βγήκε από τις σελίδες των περιοδικών. Μην ξεχνάτε ότι, όσο προσθέτετε stylish κομμάτια, τόσο αφαιρείτε από τη χρηστικότητα του τραπεζιού!

This Post Has One Comment

  1. Υπέροχες ιδέες! Και πώς μ’αρέσει το χρυστό με το ασημί!!
    Ευχαριστούμε Μαρία μου
    Τα φιλιά μου

Comments are closed.

Close Menu