You are currently viewing Κουζίνες με ρομαντικό ύφος στη διακόσμηση!
Η ρομαντική διακόσμηση της κουζίνας ,μπορεί να σας γεμίσει χαρά, αφού είναι ένας χώρος που έχει συνδυαστεί με την δημιουργία. Γεμάτες φως και χρώματα, αποπνέουν ζεστασιά,θαλπωρή και φρεσκάδα ανανέωσης.

Εντυπωσιακές απαλές αντιθέσεις ,πάνω στο λευκό πάγκο της κουζίνας. Ομορφύνετε τον χώρο της κουζίνας,προσθέτοντας πιάτα ποτήρια,μαχαιροπήρουνα, κουζινικά σκεύη και άλλα μικροαντικείμενα σε ζωηρά χρώματα θα δώσουν άλλον «αέρα» στην κουζίνα σας και θα τις προσθέσουν τις απαραίτητες funky πινελιές.

Μπορείτε να βάψετε ολόκληρη την κουζίνα σας σε aqua mint, ώστε να μαγειρεύετε με περισσότερη όρεξη κι έμπνευση. Θα αποκτήσετε κουζίνα με κοριτσίστικη γοητεία. Κρατήστε παστέλ τα αντικείμενα  και «παίξτε» με τα υπόλοιπα χρώματα στις ποδιές και τις πετσέτες κουζίνας. 

Για ένα δροσερό αποτέλεσμα με φρεσκάδα μπορείτε να βάψετε ολόκληρη την κουζίνα σας σε aqua mint, ώστε να μαγειρεύετε με περισσότερη όρεξη κι έμπνευση.

Δείτε αυτή την κουζίνα πόσο γεμάτη είναι με αυτές τις παστέλ πινελιές από φασκόμηλο. Τα μικρά αντικείμενα και τα λουλούδια αντιστάθμισαν ολόκληρο το χώρο με εκλεπτυσμένο τρόπο.Ένα ψυγείο στο πράσινο της μέντας είναι αρκετό για να εντάξετε το χρώμα αυτό στην κουζίνα σας

Ανανεώνοντας την κουζίνα σας με όλες αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές, σίγουρα θα έχετε ρομαντική διάθεση!

 

Αφήστε μια απάντηση