Πήλινα γλαστράκια με την μέθοδο του ντεκουπάζ!

Πήλινα γλαστράκια!

Μια εύκολη και διασκεδαστική δημιουργία με το γνωστό πλέον ντεκουπάζ. Είναι η μέθοδος που όλες μπορούν να κάνουν σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Τα πήλινα γλαστράκια δεν είναι μόνο για τα όμορφα φυτά  μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα διακοσμητικά, ειδικά όταν τα μεταμορφώσουμε  με την μέθοδο του ντεκουπάζ. Η επεξεργασία τους είναι απλή και γρήγορη. 

Τι θα χρειαστείτε:

  1. Γλαστράκια σε διάφορα μεγέθη
  2. Χαρτοπετσέτες σε μοτίβα που σας αρέσουν,ή ρυζόχαρτο με εκτυπωμένη εικόνα της αρεσκείας σας.(Αγ.Μηνά 6.Ηράκλειο) info@paperworld.gr.Το κατάστημα που διαθέτει μεγάλη ποικιλία υλικών για τις δημιουργίες σας.
  3. Κόλλα ντεκουπάζ 
  4. Πινέλα για την εφαρμογή και ψαλίδι.

Εφαρμογή ντεκουπάζ.

1.Καθαρίστε τα πήλινα γλαστράκια 

2.Κόψτε το σχήμα από το φύλλο της χαρτοπετσέτας και εφαρμόστε το με προσοχή πάνω στην επιφάνεια του αντικειμένου.

3.Το τελικό στάδιο εφαρμογής,είναι να περάσετε με την ειδική κόλλα του ντεκουπάζ την επιφάνεια του και αφήστε το να στεγνώσει.

Στα δικά μου πήλινα γλαστράκια,προτίμησα μοτίβα με θέμα τα κακτάκια…Τα έβαψα σε 2 χρώματα,ημίλευκο και μαύρο, για να δώσω ένταση στα ράφια που τα τοποθέτησα.Ήταν μια ευχάριστη δημιουργία που την απόλαυσα τόσο για την εύκολη εφαρμογή,αλλά και για το αποτέλεσμα βλέποντας το!

Το άσπρο χρώμα θα βοηθήσει το θέμα της χαρτοπετσέτας ή του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσετε να φαίνεται χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις και πάντα φωτεινό. Για όσους  δεν γνωρίζουν, οι χαρτοπετσέτες έχουν συνήθως 3 φύλλα.  Αφαιρείτε προσεκτικά  τα δύο λευκά και κρατάτε το κομμάτι με το σχέδιο.
Εφαρμόζετε την χαρτοπετσέτα επάνω στη γλάστρα και με ένα μαλακό πινελάκι απλώνετε  προσεκτικά κόλλα για ντεκουπάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu