Το βελούδο στη διακόσμηση!

Βελούδινες πινελιές!

Το βελούδο είναι διαχρονικό και εκλεπτυσμένο material.Είναι επίσης αριστοκρατικό και κομψό. Χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας ως ύφασμα, ενώ η απαλή του υφή το καθιστά ιδανικό και «ζεστό» για το χειμώνα.Μέσα από την χρωματική παλέτα του πράσινου,θα δείτε πολλές ιδέες για πολυθρόνες,υφάσματα επιπλώσεων,διακοσμητικά φυτά και άλλα.Μαύρο χρυσό και πράσινο,ένας πολύ μοντέρνος και σικ συνδυασμός

Το βαθύ κυπαρισσί χρώμα στα υφάσματα με το ανοιχτό χρώμα του ξυνόμηλου και το χρυσό, είναι μια πρόταση για ένα καθιστικό.Είναι τα στοιχεία που όταν εντάσσονται σε ένα χώρο, μπορεί να δημιουργήσουν την εικόνα ενός νεοκλασικού στυλ διακόσμησης! 

Ένα και μόνο αξεσουάρ ή έπιπλο με βελούδινες λεπτομέρειες είναι δυνατό να μεταμορφώσει το χώρο, όπως η βελούδινη πολυθρόνα.

Πανέμορφα χρώματα και μοτίβα,που απογειώνουν την διακόσμηση ενός χώρου με την μεταλλική βελούδινη πολυθρόνα.

Συνδυάστε το βελούδο με άλλα υφάσματα ,όπως κουρτίνες,ριχτάρια ή μαξιλάρια για το καθιστικό ή το σαλόνι σας.Αν θέλετε βελούδινη κουρτίνα ως το statement στοιχείο,θα την τοποθετήσετε  ειδικά αν ο χώρος σας είναι πιο ουδέτερος και minimal.

Δημιουργήστε μια σικ και άνετη γωνιά στο σαλόνι σας επενδύοντας σε μια βελούδινη πολυθρόνα, που είναι αρχοντική και σίγουρα θα κλέψει την παράσταση, 

Οι επιλογές στα χρώματα ποικίλουν, και με το πέρασμα του χρόνου,το στυλ της διακόσμησης έχει αλλάξει.Τώρα η γκάμα χρωμάτων και σε μοτίβα    εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες της minimal όσο και της μοντέρνας αισθητικής.

Διακοσμήστε την βελούδινη πολυθρόνα στο χρώμα του γραφίτη μ’ένα faux fur χαλί ή ένα γούνινο κάλυμμα και δώστε του ένα touch πολυτέλειας.

 Τέλος η προσθήκη μικρών διακοσμητικών μαξιλαριών και τα κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεί αλλάζουν τον χώρο σας,προσθέτοντας μια αίγλη!

Close Menu