Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια!

Στη διακόσμηση των Χριστουγέννων,μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν υλικά, που άφθονα μας χαρίζει η φύση.Είναι τα κουκουνάρια,που “πάνε παντού”.

Είναι το “μπαλαντέρ” για κάθε είδους διακόσμηση. Είτε για το τραπεζάκι του καθιστικού σε ρουστίκ στυλ, είτε σαν διακοσμητικά στοιχεία,μέσα σε μια μπολιέρα ή ένα και μόνο κερί  θα χαρίσει ένα ζεστό και εορταστικό περιβάλλον σ’όποια κατασκευή και αν κάνετε.

Σ’ένα ρουστίκ στυλ διακόσμησης δεν θα μπορούσε ,να έλειπαν τα κουκουνάρια στο φυσικό τους χρώμα μέσα σε ένα τσίγκινο δοχείο.Τα ασημί δεντράκια που το περιβάλλουν συμπληρώνουν την διακόσμηση στο τραπέζι του καθιστικού. 

Ο ξύλινος δίσκος είναι διακοσμημένος με μπάλες από σχοινί χοντρό και μικρά ξυλαράκια από την φύση.Τα κουκουνάρια με τα κλαδιά  και η κατασκευή δίπλα με τα χρωματισμένα κουκουνάρια κάνουν την διαφορά στο στολισμό τους.

Τα βαμμένα mini δεντράκια,(ορισμένα είναι από κουκουνάρια),είναι μια ιδέα για να στολίσετε έναν ξύλινο δίσκο και να τα τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι του σαλονιού σας.

Μεταλλικός μαύρος δίσκος με κόκκινα ρεσώ,φωτισμένα για να χαρίζουν μια ωραία ατμόσφαιρα.Μέσα στο δίσκο μπορείτε να βάλετε σκόρπια 2-3 κουκουνάρια,ή στο γυάλινο βάζο ένα κλαδί με κουκουνάρια.

Η πιο εύκολη και ανέξοδη κατασκευή που θα ομορφύνει τον χώρο σας όπου και αν το βάλετε. Είναι ένα ξύλινο μικρό κασονάκι ,που μέσα έχει διάφανα γυάλινα απλά βάζα μαζί με κλαδιά και κουκουνάρια. Μπορείτε να το διακοσμήσετε,πάνω στο τραπέζι της κουζίνας,ή στο καθιστικό σας,ακόμα και δίπλα από το τζάκι σας.

Τα κεριά κουκουνάρια είναι ότι καλύτερο για ένα ζεστό και εορταστικό περιβάλλον.

Τα χρωματισμένα κουκουνάρια μέσα στο καλαθάκι για όσες από εσάς θέλουν να δώσουν ένα παραπάνω στυλ διακόσμησης στον χώρο τους.

Κουκουνάρια και στα στεφάνια.Είναι το υλικό είπαμε που ταιριάζει παντού.Ελπίζω να σας έδωσα ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να στολίσετε ανάλογα τον χώρο του σπιτιού σας!

This Post Has One Comment

  1. Ναι μας έδωσες ιδέες πολλές. Σ’ευχαριστούμε να σαι καλά. Και να ξέρεις αγαπώ τα κουκουνάρια
    Καλή σου μέρα

Comments are closed.

Close Menu