Διακοσμήστε Χριστουγεννιάτικα το coffee table,με δίσκους και εντυπωσιακά αντικείμενα!

Πως να στολίσετε τους δίσκους στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Είστε έτοιμες να στολίσετε με Χριστουγεννιάτικο ύφος το τραπεζάκι του σαλονιού σας; Έχετε βρεί τ’αντικείμενα και τον τρόπο διακόσμησης τους; Σ’αυτό το άρθρο θα δείτε ότι ένα από τα σημαντικότερα σημεία για να στολίσετε τον χώρο σας είναι το σαλόνι σας. Μπορείτε μόνο μ’ένα δίσκο να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης του. Γιατί ο δίσκος αποτελεί ένα κεφάλαιο από μόνος του σε σχέση με τη διακόσμηση του coffee table, καθώς αποτελεί τον πιο έξυπνο και ταυτόχρονα stylish τρόπο για να συγκεντρώσετε μια ομάδα αντικειμένων και να την παρουσιάσετε στην επιφάνεια του τραπεζιού. Επιλέξτε χρώμα, σχήμα και ύφος ανάλογα με την αισθητική του ίδιου του τραπεζιού αλλά και του όλου χώρου. Ο σωστός δίσκος θα δώσει μια αίσθηση τάξης, αρμονίας και φυσικά στυλ στο τελικό αποτέλεσμα. Εδώ όπως βλέπετε τα μικρά διακοσμητικά δεντράκια, θα τελειοποιήσουν τη διακόσμηση του coffee table και θα δώσουν το ύφος που επιθυμείτε.

Δημιουργείστε μικρά γκρουπ στα δεντράκια και που φροντίστε να διαφοροποιούνται σε ύψος.
Κάθε γκρουπ πρέπει να έχει μια χρωματική σχέση και όλα μεταξύ τους να δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Είναι αρκετός ένας δίσκος με τις λευκές κουκουβάγιες (1ηεικόνα),να σας δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το έντονο χρώμα του κόκκινου είτε είναι μεταλλικό ή ματ πάντα δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη σε συνδυασμό με το χρυσό χρώμα.

Πιο ιδιαίτερο χρώμα το φούξια,είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει ένα πολύ εντυπωσιακό και μοναδικό αποτέλεσμα διακόσμησης μέσα σ’ένα χρυσό δίσκο.

Σ’ένα ξύλινο ακατέργαστο δίσκο απλώστε μπάλες σε διαφορετικά μεγέθη στο χρυσό και μπλε.

Ένας άλλος επίσης εντυπωσιακός τρόπος είναι να συγκεντρώσετε διάφορα κεριά και ρεσώ μέσα στον δίσκο.Συμπληρώστε με Χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Στο ζεστό χρώμα του ρόζ χρυσού είναι οι μπάλες που στολίζουν ένα απλό ξύλινο δίσκο,μαζί με τα κουκουνάρια και το ψηλό κερί.

Για όσους προτιμούν το ασημί χρώμα θα δείτε πόσες όμορφες κατασκευές μπορείτε να κάνετε στις παρακάτω εικόνες.

Τέλος θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι όταν πρόκειται να κάνετε διακόσμηση το coffee table το πρώτα που θα κάνετε είναι να οργανώστε και να δείτε όλα τα στοιχεία που θα τοποθετήσετε σαν να πρόκειται για ένα ολόκληρο δωμάτιο. Δώστε  την προσωπικό σας στυλ διακόσμησης,για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Close Menu