Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικη μέσα από την παλέτα του μπλε χρώματος!

Christmas spirit σε μπλε τόνους!

Δείτε τις καλύτερες και πιο glamorous ιδέες για τη φετινή διακόσμηση του σπιτιού. Μέσα από την παλέτα του μπλε ξεχώρισα δύο χρώματα, ιδανικά για να στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, ή να δώσετε μικρές πινελιές στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας.Μπορείτε να διαλέξετε εντυπωσιακά στολίδια για το δέντρο σε ασημί ή χρυσό, να βρείτε γιρλάντες και να στολίσετε τον χώρο, με πολλά φωτάκια και να γεμίσετε βάζα και δίσκους με μπλε και ασημί μπάλες,στο τραπέζι του σαλονιού.

Προσπαθείστε να  κρατήσετε μονοχρωματικές αρμονίες του μπλε, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερο και μοναδικό. 

Χρησιμοποιήστε όλες τις αποχρώσεις του μπλε σε τραπεζομάντηλα, πετσέτες, σκεύη, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε κεριά και σε μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια και αντικείμενα που θα τελειοποιήσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Επιλέξτε το μπλε στη διακόσμηση αν ταιριάζει στο χώρο σας και φυσικά αν είναι μέσα στις χρωματικές σας επιλογές.

Για μια επιφάνεια επίπλου,μπορεί να δώσει την αίσθηση της ζεστασιάς σε ένα χώρο αν χρησιμοποιηθεί με μέτρο.

Είναι σαν χρώμα μια πολύ καλή επιλογή για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό σας χώρο τα Χριστούγεννα.

 Δημιουργήστε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τα λαμπερά φωτάκια,οι μπάλες ,τα μαξιλαράκια, προσθέτουν στυλ και το σκούρο μπλε μπορεί να κυριαρχήσει σε κάθε δωμάτιο.

Μια σειρά από στολίδια,σε ματ χρώματα διακοσμεί τον τοίχο του καθιστικού.

Το Τυρκουάζ χρώμα στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Ένα πιο δροσερό και φωτεινό χρώματα είναι το τυρκουάζ. Συνδυάζεται άψογα με το λευκό και ασημί. Στο ξερό κλαδί ,προσθέστε μπάλες και τυλίξτε το με φωτάκια για να δώσει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην ατμόσφαιρα του χώρου σας.. 

Σ’αυτά τα ράφια,επικρατεί το λευκό,το τυρκουάζ και το ασημί. Είναι τρία χρώματα που πραγματικά δίνουν ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης με τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Τυρκουάζ,απαλό γκρι ,σιέλ είναι τόσο αρμονικά τα χρώματα δεμένα μεταξύ τους που απογειώνουν το στυλ διακόσμησης.

Τέλος δύο λαμπερά δεντράκια σε σχήματα κώνου,είναι οι πινελιές που θα δώσουν την πολυτέλεια στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Close Menu