Πως να στολίσετε την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σας!

Στολίζοντας την σκάλα του σπιτιού!

Μήπως στο σπίτι σας έχετε εσωτερική σκάλα και θέλετε να την διακοσμήσετε εορταστικά; Αν ναι τότε οι ιδέες που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν λύσεις. Στολίστε το σπιτικό σας, με γούστο και κομψότητα.  

Αν προτιμάτε τον παραδοσιακό στολισμό, μία πράσινη γιρλάντα με κόκκινους φιόγκους, θα δώσει σίγουρα την επιθυμητή εικόνα στο χώρο σας. Αν μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε και μία σειρά από φωτάκια, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

 Μια πρόταση ακόμα είναι να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικες μπάλες ,στα χρώματα που έχετε ήδη στολίσει το υπόλοιπο σπίτι. Οι κορδέλες που θα δέσετε τα στολίδια, θα κάνουν τη διαφορά, αν είναι διαφορετικά μήκη και χρώματα…

Η φωτισμένη γιρλάντα τυλιγμένη στην κουπαστή, “αγκαλιάζει” την σκάλα με ύφος Χριστουγεννιάτικο…αν θέλετε προσθέστε κεριά αναμμένα.

 Αν σας αρέσει η minimal διακόσμηση, τοποθετήστε μια μεγάλη πράσινη γιρλάντα με κουκουνάρια στη φυσική τους μορφή, ή κρεμάστε διάφορα ξύλινα στολίδια όπως άστρα μικρά ή μεγάλα.

Τοποθετήστε στα σκαλοπάτια μικρά δεντράκια τυλιγμένα με άσπρο χαρτί και δεμένα μ’ένα σπάγγο.

Το rustic style διακόσμησης, σ’αυτές τις φωτογραφίες κινείται στο άσπρο μαύρο και πράσινο χρώμα.Λίγες κόκκινες πινελιές στις μπάλες του δέντρου και όλα δένουν μεταξύ τους.

Μία όμορφη πρόταση είναι να κρεμάσετε στην κουπαστή, κάλτσες  και μια πράσινη γιρλάντα τυλιγμένη με φωτάκια (βλέπε αριστερή εικόνα) ή μπορείτε να κρεμάσετε Χριστουγεννιάτικες σακούλες που έχουν μέσα δωράκια (δεξιά εικόνα).

Τέλος φτιάξτε μικρά υφασμάτινα πουγκάκια ,δέστε τα με κορδέλες και πάνω τοποθετήστε ένα αριθμό για το καθένα..Είναι τόσο όμορφα έτσι όπως στολίζουν την σκάλα που ίσως κάποιοι να κοιτάξουν τι έχουν νωρίτερα.

Close Menu