Στολίστε τα παιδικά δωμάτια με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Στολίστε παρέα με τα παιδιά σας ,το δικό τους δωμάτιο.

Δώστε την χαρά και ικανοποίηση ότι συνέβαλαν,σ’όλη αυτή την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
Δημιουργώντας ένα Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, στα παιδικά δωμάτια, δίνετε την ευχαρίστηση στην όμορφη και αθώα ψυχούλα τους, ν’απολαύσουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Δεν χρειάζεται να είναι πολυέξοδη η διακόσμηση. Στολίστε μικρά Χριστουγεννιάτικα δεντράκια, με μπαλίτσες,χάρτινα αστέρια και φωτάκια ν’αναβοσβήνουν δίνοντας αυτή την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να δείτε τις ιδέες στα mood board, για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των παιδικών υπνοδωματίων. Για περισσότερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, απλώστε στα κρεβάτια τους, σκεπάσματα σε έντονα χρώματα,ή μια Χριστουγεννιάτικη κουβέρτα.

Οι ξύλινες Χριστουγεννιάτικες μινιατούρες, με χρώματα θα δώσουν χρώμα και πολύ διάθεση,ανάμεσα στα δύο παιδικά κρεβάτια τους.

Ένα χάρτινο δέντρο στολίζει τον τοίχο με τις χάρτινες μπάλες και τις κρεμαστές γιρλάντες.

Δίπλα στο κομοδίνο, ένα μικρό δεντράκι με απλά φωτάκια και λούτρινα παιχνίδια θα δώσουν ένα Χριστουγεννιάτικο minimal ντεκόρ. Μαξιλαράκια και φωτιστικό με αστέρια θα συμπληρώσουν την διακόσμηση!

This Post Has One Comment

  1. Καλή αρχή και επιτυχίες στην καινούργια σας σελίδα. Πολύ ωραίες ιδέες και ξεχωριστές για το στόλισμα του παιδικού υπνοδωματίου!

Comments are closed.

Close Menu