Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με νάνους μέσα από τον κόσμο των παραμυθιών!

Διακόσμηση μέσα από τον κόσμο των παραμυθιών!

Οι νάνοι, ως μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, φέρνουν μια εορταστική διάθεση και σηκώνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Για έναν τόσο χαρούμενο νάνο, δεν μπορείτε να βρείτε ένα μέρος τόσο κάτω από το έλατο και το τζάκι. Δημιουργήστε μια όμορφη παρέα και στολίστε την στην πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού σας.

Δημιουργείστε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τις  φιγούρες των νάνων.Το θεωρώ  απαραίτητο κομμάτι της γιορτινής διακόσμησης και ιδιαίτερα για τους μικρούς μας φίλους.

Όμορφα χαρούμενα μαξιλαράκια σε χρώματα έντονα.Στολίστε τα στο παιδικό δωμάτιο ή σένα καλάθι δίπλα στο τζάκι.

Σας αρέσει το πλέξιμο;

Αν, ναι τότε έχετε ακόμα χρόνο για να φτιάξετε τον δικό σας πλεκτό νάνο .

Εμείς δίνουμε τις ιδέες και εσείς τις κάνετε πράξεις.

Δημιουργείστε μια κατασκευή με ξύλινο κουτί και τοποθετείστε μικρά ελατάκια, μπάλες και στο κέντρο ο νάνος με το τσόχινο καπέλο του.

Ακόμα και ένα πλεκτό άσπρο-κόκκινο στεφάνι που φιγουράρει ένας επίσης πλεκτός νάνος. 

Εάν μπορείτε φτιάξτε το δικό σας πουγκί με κέντημα όπως βλέπετε στην εικόνα δεξιά επάνω.

Μια απλή αλλά τόσο πρωτότυπη κατασκευή με δύο μικρά δεντράκια.Τοποθετείστε στην κορυφή τους τους κόκκινους σκούφους τις μύτες και τα κόκκινα γαντάκια τους,

Με την πλέξη πώς τα πάτε; Έχετε την διάθεση και τον χρόνο να πλέξετε σκουφάκια για τους νάνους σας; Δείτε πόσα ωραία στολίζουν τον χώρο. 

Το χωριό των νάνων από τσόχα .

Οι φιγούρες των νάνων ταιριάζουν απόλυτα με τα επίσης χειροποίητα μανιτάρια που φέρνουν το δάσος στο σπίτι σας.

Βάλτε ένα νάνο πάνω σε μια φέτα ξύλου και τοποθετείστε το στο τζάκι ή όπου αλλού εσείς νομίζετε ότι ταιριάζει στον χώρο σας.

Αφήστε την φαντασία σας ν’ανατρέξει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και δημιουργείστε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Close Menu