Δείτε όμορφες εικόνες για το περιτύλιγμα των δώρων!

Περιτύλιγμα δώρων και συσκευασίας!

Το  περιτυλίγμα ή το χαρτί είναι απαραίτητο για να τυλίξετε με τον δικό σας τρόπο τα δώρα που θα δώσετε στους αγαπημένους σας. Είναι ένας τρόπος έκφρασης,χωρίς να παίζει ιδιαίτερο ρόλο το περιεχόμενο του. Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.Φανταστείτε την χαρά που θα πάρουν όσοι δούν το δώρο τους σε μια πολύ ιδιαίτερη συσκευασία .

Ένα κουτί με δώρο μπορεί να είναι στολισμένο με λεπτά κλωναράκια από φυτά όπως  δενδρολίβανο ή από έλετο και πεύκο.. Είναι όμορφα και μπορείτε να τα φτιάξτε ακόμη και μόνοι σας. Μια πιο ιδιαίτερη ιδέα είναι να φτιάξετε μπισκότα(2η εικόνα) που είναι πιο ανθεκτικά, να στολίστε με ζαχαρόπαστα ή γράψτε το όνομα του ή της αγαπημένης  σας πάνω και βάλτε το στο δώρο σας.

Η πρώτη εντύπωση που θα κάνει το δώρο μας εξαρτάται σίγουρα και από το περιτύλιγμα. Οπότε γιατί να μην είναι κι αυτό κάτι μοναδικό;

Πάρτε όμορφες  ιδέες για πιο ιδιαίτερα, χριστουγεννιάτικα, χαρούμενα και δημιουργικά περιτυλίγματα, που μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνοι σας και να βάλετε και την προσωπική σας πινελιά.

Επιλέξετε φυσικά υλικά που παραπέμπουν στα Χριστούγεννα. Γκι, κουκουνάρια, κλαδιά πεύκου..

Αν αγαπάτε τα  καρόκαι τις ρίγες μπορείτε να στολίσετε με πλούσιες κορδέλες και Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Για όσους θελουν να είναι πιο δημιουργικοί και να σχεδιάσουν ή να ζωγραφίσουν κάτι για τον αγαπημένο τους, το συγκεκριμένο χαρτί είναι ιδανικό.

Αν σας αρέσουν οι κορδέλες κάνετε την παραδοσιακή συσκευασίαμε χρωματιστές καρό κορδέλες! 

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της υπερβολής, οπότε βάλτε  πολλά φιογκάκια για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και μην ξεχνάτε ότι στην αναταλλαγή των δώρων αυτό που έχει σημασία είναι  η κίνηση και η καλή διάθεση με την οποία θα προσφέρετε το δώρο!

This Post Has One Comment

  1. Ωραίες ιδέες!!! Το αμπαλάζ είναι η μισή θετική εντύπωση για τον παραλήπτη
    Πολύ όμορφες φωτογραφίες
    Ευχαριστούμε

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu